2024/12/09

ارزی

اخبار، تحلیل و بررسی اقتصادی و بازار بورس و ارزهای دیجیتال

تحلیل اختصاصی قیمت اتریوم ۷ مرداد (۲۸ ژوییه)

تحلیل اختصاصی قیمت اتریوم ۷ مرداد (۲۸ ژوییه)

تحلیل اختصاصی قیمت اتریوم ۷ مرداد (۲۸ ژوییه)

با تجزیه و تحلیل نمودار ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال می‌توان به این واقعیت دست یافت که این ارزها در حال بیدارشدن از خواب هستند. افزایش قیمت اخیری که در تعطیلات آخر هفته رخ داد کمی تعجب‌آور است، زیرا در این دو روز معمولاً میزان حجم معاملات پایین می‌آید. دلیل این امر این است که معامله‌گران مایل نیستند در این ایام معامله کنند.

رونق در حوزه مدیریت مالی غیرمتمرکز (DeFi) می‌تواند اصلی‌ترین دلیل رشد تندوتیز قیمت اتریوم به ۳۳۰ دلار باشد. کمی پیش در گزارشی گفتیم که ارزش کل دارایی‌های قفل‌شده در برنامه‌های دیفای، از ۳میلیارد دلار به بیش از ۴میلیارد دلار رسیده است.

تحلیل اختصاصی قیمت اتریوم ۷ مرداد (۲۸ ژوییه)

توکن‌های دیفای و ارزهای دیجیتال باثبات (Stablecoin)، در حال نشان‌دادن کاربرد واقعی بلاک چین هستند و همین باعث شده است که برای اولین بار کارمزد تراکنش‌های اتریوم از تراکنش‌های بیت کوین بیشتر شود.

تأثیر افزایش تعداد توکن‌های DeFi و افزایش محبوبیت ارزهای دیجیتال با ارزش ثابت بر روی بلاکچین محسوس است. استفاده از بلاکچین اتریوم برای اولین بار در تاریخ از بیت کوین پیشی گرفته است و تا ۲۱ ژوییه، این مبلغ برابر با ۵۰۸میلیارد دلار در تراکنش‌های سال ۲۰۲۰ است.

معامله‌گران و سرمایه‌گذاران به دوره‌‌هایی در بازار که اغلب ارزهای دیجیتال به‌صورت دسته‌جمعی و بهتر از بیت کوین شروع به حرکت‌های صعودی می‌کنند، «فصل آلت کوین‌ها» می‌گویند. اما آیا در فصل آلت کوین‌ها هستیم؟ علائم شروع این فصل را می‌توان با بررسی عملکرد قیمت آلت کوین‌های برتر بازار مانند اتریوم دنبال کرد.

در ابتدا به نمودار ارزش بازار ارزهای دیجیتال در بازه زمانی هفتگی نگاهی می‌اندازیم.

تحلیل اختصاصی قیمت اتریوم ۷ مرداد (۲۸ ژوییه)

با برخورد نمودار به مقاومت ۳۳۰میلیارد دلار، قسمتی از سرمایه بازار خارج‌شده و ارزش کل از این سطح عقب‌نشینی کرده است. ضلع بالای الگوی مثلث و سطح ۳۸.۲ درصد فیبوناچی اصلاحی در موج ریزشی بلندمدت، با کندل این هفته نقض شده است. در طی سال گذشته، این دومین بار است که قیمت به این سطح اصلاحی حمله کرده و این ‌بار به بالای آن حرکت کرده است. تثبیت پرقدرت نمودار در بالای این سطح و سپس در بالای سطح مقاومتی ۳۳۰میلیارد دلار، می‌تواند به منزله ادامه‌‌ حرکت رو به بالا و تقویت بیشتر حرکت صعودی در روزهای آینده باشد. درصورت رخ‌دادن این حرکت، می‌توانیم انتظار افزایش ارزش بازار ارزهای دیجیتال تا ۳۶۰ الی ۳۸۰میلیارد دلار را داشته باشیم.

در تحلیل اختصاصی گذشته قیمت اتریوم در تاریخ ۲ اردیبهشت، به حرکت قیمت تا ضلع بالای الگوی کلاسیک مثلث اشاره کردیم و گفتیم که اگر خریداران در شکست این ضلع موفق عمل کنند و قیمت به بالای ۲۴۰ الی ۲۴۵ دلار نفوذ کند، با توجه به هدف الگو می‌توان در بلندمدت انتظار صعود قیمت تا ۴۶۰ دلار را داشت.

تحلیل اختصاصی قیمت اتریوم ۷ مرداد (۲۸ ژوییه)

همچنین ذکر کردیم که این حرکت منوط به افزایش مومنتوم در قیمت و شکست پرقدرت مقاومت تاریخی ۳۶۰ دلاری است. قیمت در این هفته با حرکت پرقدرت خود تا ۳۳۰ دلار بالا رفته و هم‌اکنون با کمی عقب‌نشینی در قیمت ۳۱۵ دلار معامله می‌شود.

تحلیل اختصاصی قیمت اتریوم ۷ مرداد (۲۸ ژوییه)

به نمودار قیمت اتریوم در تایم‌فریم هفتگی توجه کنید. سعی بر این بوده است که نمودار تا حد امکان شلوغ نشود، بااین‌حال شاید در نگاه اول کمی گیج‌کننده به نظر برسد. بنابراین با تفکیک اشکال ترسیمی و توضیح جداگانه هر جزء، آن را ساده‌سازی می‌کنیم.

تحلیل اختصاصی قیمت اتریوم ۷ مرداد (۲۸ ژوییه)

اولین بخش، کانال فیبوی ترسیم‌شده بر روی نمودار است. به واکنش قیمت به سطوح مختلف آن توجه کنید تا به اعتبار این کانال پی ببرید. مسئله دوم حرکت بسیار قوی قیمت از روی روند نزولی فرعی ترسیمی به‌صورت خط‌چین خاکستری است. این موضوع نشان می‌دهد که قیمت قصد فرار از مقاومت‌های اصلی را داشته و با کندل هفته قبل تعدادی از این مقاومت‌ها را به‌سرعت نقض کرده است.

بخش مهم دیگر الگوی هارمونیک کوسه نزولی در قیمت با هدف سقف کانال در ناحیه مقاومتی ۳۹۵ الی ۴۱۰ دلار است. البته قبل از رسیدن قیمت به این ناحیه می‌توان انتظار اصلاح قیمت را تا ناحیه حمایتی ۲۹۰ الی ۳۰۰ دلار و سطح ۶۱.۸ درصد کانال فیبوناچی داشت.

با این تفاسیر، در ابتدا انتظار داریم قیمت تا مقاومت استاتیک گذشته که امروز به حمایت تبدیل شده است، اصلاح شود. این ناحیه‌ در ۲۹۰ الی ۳۰۰ دلار قرار دارد. پس از این اصلاح و تحکیم جای پای قیمت، باید آماده‌ رشد آن تا اهداف ۳۳۰، ۳۶۰ و ناحیه‌ مقاومتی ۳۹۵ الی ۴۱۰ دلار باشیم.

منبع: ارزدیــجیتال

دیدگاهتان را بنویسید