تحلیل بنیادی کسعدی | مرداد 1400
این کارخانه در سال 1339 در زمینی به مساحت 36 هکتار در شهر تاسیس و شروع به فعالیت کرد.
کارخانه کاشی سرامیک سعدی در سال های فعالیت خود برندهای مختلفی را به بازار عرضه کرده است که از جمله آن ها می توان به نام هایی چون سعدی، بوستان، پارسیان بهارستان و اروند اشاره کرده.
از مهمترین دستاوردهای شرکت می توان به تولید کاشی ضد اسید برای نخستین بار در ایران و چاپ طرح هایی با تکنولوژی HD بر روی کاشی اشاره کرد.
روند سودآوری شرکت

با توجه به داده های نمودار فوق به این تتیجه می رسیم که شرکت از اواسط سال 97 موفق به تغییر روند سودآوری شرکت شده است که تا به امروز این سودآوری ادامه داشته و هر دوره موفق به ثبت رکوردی بهتر از دوره قبل گردیده است.
بررسی روند سود آوری نشان می دهد کسعدی در سه ماه اول سال 1400 سودی معادل 310499 میلیارد ریال را محقق نموده که این میزان نسبت سه ماه پایانی سال 1399، 23% در صد و نسبت به سه ماه اول سال 1399، 161% رشد را نشان می دهد.
روند فروش شرکت

در این بخش به بررسی میزان فروش ماهیانه شرکت خواهیم پرداخت. در واقع به کمک این روش می توان پیش بینی کرد که گزارش فصل بعد شرکت چگونه خواهد بود.
همان طور که در نمودار بالا مشاهده می کنید روند فروش محصولات شرکت در دو سال گذشته همواره صعودی بوده به طوری که در بهار 1400 شرکت موفق شده فروش 470696 میلیارد ریالی را به ثبت رساند. این میزان نشان دهنده رشد 82% فروش نسبت به مدت مشابه سال قبل است.
نرخ فروش محصولات
تمرکز شرکت کارخانجات کاشی و سرامیک سعدی بر روی یک محصول کاشی کف قرار دارد و این موضوع از بابت توسعه و تمرکز مزیت محسوب می شود اما معمولا کارخانجات جهت کم کردن ریسک بازار و داشتن مزیت رقابتی استراتژی تنوع سازی را نسبت به تک محصولی ترجیح می دهند.

از آنجاییکه قسمتی از سودآوری شرکت ناشی از قیمت محصولات می باشد این شرکت متناسب با شرایط افزایش نرخ داشته است.
بررسی روند سود سازی
شرکت کاشی سرامیک سعدی درآخرین گزارش فصلی که مربوط به سه ماهه اول 1400 می باشد به ازای هر سهم 412ریال سود ساخته است که نسبت به دوره مشابه سال قبل 134%رشد را نشان می دهد.
برگرفته از سیگنــال