2024/04/24

ارزی

اخبار، تحلیل و بررسی اقتصادی و بازار بورس و ارزهای دیجیتال

مصاحبه ویتالیک بوترین با نشریه تایم + ویدئو

مصاحبه ویتالیک بوترین با نشریه تایم + ویدئو

تصویر ویتالیک بوترین، هم‌بنیان‌گذار اتریوم و از چهره‌های سرشناس فضای ارز دیجیتال، روی جلد این ماه مجله معتبر تایم قرار گرفته است. او مصاحبه‌ای هم با این نشریه انجام داده که عمدتاً درباره دیدگاه‌های شخصی او نسبت به مسیر فعلی و آینده صنعت ارزهای دیجیتال است.

به گزارش کوین تلگراف،‌ بوترین در جریان این مصاحبه ۸۰ دقیقه‌ای درباره برخی از ویژگی‌های منفی ارزهای دیجیتال صحبت کرده و توضیح داده است که اگر به‌درستی از آنها استفاده نشود، می‌توانند خرابی‌های زیادی به بار بیاورند. بزرگترین نگرانی‌های بوترین سرمایه‌گذاران افراطی‌، کارمزدهای سنگین شبکه اتریوم و فخرفروشی کسانی است که ادعا می‌کنند توانسته‌اند با معامله‌ ارزهای دیجیتال و توکن‌های غیرمثلی (NFT) ثروت هنگفتی به دست بیاورند.

آن‌طور که از مصاحبه بوترین پیداست، او امید زیادی به آینده اتریوم دارد؛ اما از این می‌ترسد که افرادی طمع‌کار با اهداف مخرب، چشم‌انداز او را برای ساخت یک سیستم اقتصادی عادلانه‌تر از سیستم‌های سنتی، خراب کنند.

بوترین گفته است:

اگر درباره دیدگاه‌هایمان صحبت نکنیم، به جایی می‌رسیم که دیگر تنها پروژه‌هایی که افراد را زود به ثروت می‌رسانند، [در این فضا] ساخته می‌شوند.

در این مصاحبه درباره سایر ضعف‌های اتریوم از نگاه بوترین هم صحبت شده است. میزان اعمال قدرت جامعه در قسمت‌هایی از دوران تکامل شبکه اتریوم که بسیار بحث‌برانگیز بوده‌اند، مانند ماجرای هک سال ۲۰۱۶ یک سازمان خودگردان غیرمتمرکز به نام «DAO» که بعدها به انجام هاردفورک و تولد اتریوم کلاسیک منجر شد، یکی از همین موارد است.

تایم در این مصاحبه بوترین را به‌عنوان یک رهبر عمل‌گرا معرفی کرده است که رویکردی بی‌طرف برای حل مشکلات جامعه ارز دیجیتال جهان دارد.

مصاحبه ویتالیک بوترین با نشریه تایم + ویدئو

سال‌هاست که بوترین با انتشار مطالبی از زبان خود، از راهکارهای فنی پیاده‌سازی‌شده در جریان توسعه شبکه اتریوم دفاع می‌کند. بوترین در دسامبر سال ۲۰۲۱ (آذر)، مطلبی را با عنوان «Endgame» به معنی «پایان بازی» منتشر کرد که در واقع یک آزمایش ذهنی درباره تکامل اتریوم ۲.۰ بود. بوترین در این مطلب به پیشرفت‌های اتریوم در مسئله مقیاس‌پذیری اشاره کرده بود که می‌تواند پیامدهای قابل‌توجهی هم برای این شبکه داشته باشد. یکی از مهم‌ترین پیامدهای مقیاس‌پذیرترشدن اتریوم از نظر بوترین، تمرکزگرایی در ساخت بلاک‌های شبکه است.

با اینکه تکامل اتریوم و تغییر سازوکار شبکه از اثبات کار به اثبات سهام بارها به تعویق افتاده است، سرمایه‌گذاران همچنان امید زیادی به آینده این ارز دیجیتال دارند. بیکن چین (Beacon Chain)، شبکه مبتنی بر اثبات سهام اتریوم که قرار است با شبکه مبتنی بر اثبات کار فعلی ادغام شود، در حال حاضر بیش از ۳۱۶٬۰۰۰ اعتبارسنج دارد و چیزی حدود ۱۰ میلیون واحد اتریوم در آن سهام‌گذاری شده است.

منبع: ارزدیــجیتال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *