1403/01/10

ارزی

اخبار، تحلیل و بررسی اقتصادی و بازار بورس و ارزهای دیجیتال

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛ نوسان قیمت‌ها در حوالی سطوح مقاومت کلیدی

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛ نوسان قیمت‌ها در حوالی سطوح مقاومت کلیدی

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛ نوسان قیمت‌ها در حوالی سطوح مقاومت کلیدی

بیت کوین و آلت کوین‌های دیگر در مسیر روبه‌جلوی خود به سطوح مقاومتی پیش رو نزدیک می‌شوند که این عامل می‌تواند مسبب بازگشت جزئی قیمت آنها در بازه کوتاه‌مدت شود.

قیمت بیت‌کوین (BTC) در آخر هفته روندی افزایشی داشت و گاوها در تلاش برای تغییر روند نزولی بودند. در عین حال خرس‌ها تلاش می‌کنند تا این رالی صعودی را متوقف کنند. منبع نظارت بر داده‌های درون‌زنجیره‌ای وِیل‌مپ (Whalemap) تأکید کرد که سطح ۳۸,۰۰۰ دلار به‌علت اقدام نهنگ‌ها به انباشت در انتهای هفته گذشته، منطقه‌ای حیاتی در طول هر اصلاح قیمتی بوده است.

به اعتقاد پِنتوشی (Pentoshi)، یکی از معامله‌گران مطرح بازار ارزهای دیجیتال سطح قیمتی ۴۶,۰۰۰ دلار که بیت کوین سال ۲۰۲۲ را با این رقم آغاز کرده بود، می‌تواند در پیش رو به‌عنوان مقاومت قدرتمندی بر سرراه روند صعودی قیمت بیت کوین عمل کند. هرچند در صورت عملکرد قدرتمند بیت کوین، سایر آلت کوین‌هایی که طی هفته‌های گذشته با اصلاح قیمت مواجه بودند، این شانس را دارند تا وارد فاز افزایش قیمت شوند.

در این میان، از آنجا که میان بازار ارزهای دیجیتال و بازار معاملاتی بورس و اوراق بهادار هم‌بستگی بسیاری وجود دارد و قیمت بیت کوین نیز طی هفته‌های گذشته در تعامل با بازار سهام نَزدک (Nasdaq) بوده است؛ معامله‌گران گوشهٔ چشمی هم به روند انجام معاملات و افت‌وخیز قیمت‌ها در این بازار دارند.

حال این سؤال مطرح است که آیا شاهد ادامه روند صعودی قیمت بیت کوین و دیگر آلت کوین‌های مطرح بازار خواهیم بود یا این جهش قیمتی تنها یک روند صعودی کوتاه‌مدت است؟ در ادامه تحلیل، بیشتر به این موضوع می‌پردازیم.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت بیت کوین

قیمت بیت کوین سرانجام موفق شد با تداوم روند صعودی خود طی روزهای گذشته، به میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (SMA-50، خط آبی در تصویر) در ۴۲,۸۰۹ دلار برسد. همچنین این خرس‌ها هستند که تلاش می‌کنند بیت کوین را از ادامه حرکت صعودی بازدارند؛ زیرا در غیر این صورت شاهد تغییر روند نزولی خواهیم بود.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛

افزایش میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (EMA-20، خط آبی در تصویر) در ۴۰,۰۰۸ دلار و قرارگرفتن شاخص قدرت نسبی (RSI) در ناحیه مثبت نشان از برتری کوتاه‌مدت گاوها بر بازار معاملاتی بیت کوین دارد. قرارگرفتن جفت ارز بیت کوین/ تتر (BTC/ USDT) در بالای میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (SMA-50، خط قرمز در تصویر)، آغازگر رالی قیمت به سمت ۴۵,۴۵۶ دلار خواهد بود. اگر گاوها موفق به عبور از این مانع شوند، آنگاه شاهد برخورد مجدد قیمت به سطح ۴۹,۱۷۵ دلار در میانگین متحرک ساده ۲۰۰ روزه خواهیم بود.

در جهت مخالف و در صورت ناتوانی گاوها در حفظ سطح ۴۵,۴۵۶ دلار، این خرس‌ها هستند که بر بازار مسلط خواهند شد و درصدد کاهش قیمت بیت کوین به‌سمت ۳۹,۶۰۰ دلار خواهند بود. این سطح از آنجا حائز اهمیت است که اگر گاوها بتوانند آن‌ را تبدیل به حمایت کنند، آنگاه می‌توانیم آن را کف قیمتی بدانیم.

از سوی دیگر، شکست و بسته‌شدن قیمت به زیر سطح ۳۹,۶۰۰ دلار می‌تواند نشان‌دهنده این باشد که حرکت صعودی فعلی ممکن است یک رالی نزولی بوده باشد.

  • مقاومت‌ها: ۴۵,۴۵۶ – ۴۹,۱۷۵
  • حمایت‌: ۳۹,۶۰۰

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت اتریوم

قیمت اتر (ETH) به‌تدریج به روند افزایشی خود ادامه داده و به خط مقاومت کانال نزولی رسیده است. انتظار می‌رود که خرس‌ها در این ناحیه و بین خط مقاومت و میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (SMA-50، خط قرمز در تصویر) در ۳,۲۴۱ دلار مقاومت سختی ایجاد کنند.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛

با این حال، افزایش میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه درسطح ۲,۸۷۱ دلار و قرارگرفتن شاخص قدرت نسبی (RSI) در محدوده مثبت نشان‌دهنده برتری گاوها بر بازار است. حال اگر گاوها بتوانند قیمت را به بالای میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (SMA-50، خط قرمز در تصویر) برسانند، جفت ارز اتر/ تتر (ETH/ USDT) می‌‎تواند به‌سمت میانگین متحرک ساده ۲۰۰ روزه در ۳,۵۴۳ دلار صعود کند.

برخلاف این فرضیه، اگر قیمت از سطح فعلی یا میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه کاهش یابد، بیانگر فعالیت خرس‌ها در سطوح بالاتر است. آنها تلاش می‌کنند این جفت ارز را به زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه بکشند. اگر موفق به انجام این کار شوند، آنگاه این جفت ارز می‌تواند حمایت قوی خود در ۲,۶۵۲ دلار را به چالش بکشد.

  • مقاومت‌ها: ۳,۲۴۱ – ۳,۵۴۳
  • حمایت‌ها: ۲,۸۷۱ – ۲,۶۵۲

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت بایننس کوین

قیمت بایننس کوین (BNB) در ۵ فوریه (۱۶ بهمن) به بالاتر از میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در ۴۰۸ دلار رسید که نشان از تمایل گاوها برای بازپس‌گیری قدرت در بازار دارد. خریداران اکنون تلاش خواهند کرد تا قیمت را به بالای خط مقاومت کانال و میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه در ۴۵۸ دلار برسانند.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛

اگر آنها موفق به انجام این کار شوند، می‌توانیم شاهد اتمام روند نزولی باشیم. در حال حاضر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه افزایش یافته و شاخص قدرت نسبی نیز به محدوده مثبت رسیده است که نشان‌‍دهندهٔ برتری گاوها در بازار معاملاتی بایننس کوین است.

قرارگرفتن جفت ارز بایننس کوین/ تتر (BNB/ USDT) بالای میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه احتمال شروع رالی صعودی به سمت سطح روانی ۵۰۰ دلار را افزایش می‌دهد، جایی‌که خرس‌ها آماده هستند تا مقاومت سختی را بر سر راه صعود قیمت به وجود آورند.

اگر قیمت از خط مقاومت پایین بیاید، این دیدگاه مثبت باطل خواهد شد. چنین حرکتی نشان می‌دهد که خرس‌ها تسلیم نشده‌اند و به فروش خود در رالی‌ها ادامه می‌دهند. شکست قیمت به زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه می‌تواند نشانه‌ای برای قرارگیری این جفت ارز درون کانال شکل‌گرفته طی روزهای آتی باشد.

  • مقاومت‌ها: ۴۵۸ – ۵۰۰
  • حمایت‌ها: ۴۰۸ – ۳۵۷

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت کاردانو

قیمت کاردانو در تاریخ ۴ فوریه (۱۵ بهمن) از سطح حمایت قوی خود در ۱ دلار جهش داشت و توانست در بالای میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (EMA-20، خط آبی در تصویر) در ۱.۱۳ دلار بسته شود. هرچند خرس‌ها در روزهای ۵ و ۶ فوریه (۱۶ و ۱۷ بهمن) تلاش کردند تا قیمت را به زیر میانگین محرک نمایی ۲۰ روزه بازگردانند، نتوانستند در این راه موفق باشند و گاوها همچنان مسلط بر بازار هستند.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛

این موضوع نشان‌دهنده تلاش گاوها برای دفاع از میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه قیمتی است. اگر قیمت بالاتر از میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه در ۱.۲۴ دلار قرار گیرد، آنگاه جفت ارز آدا/ تتر (ADA/ USDT) می‌‎تواند به خط مقاومت کانال نزولی صعود کند.

شکست و بسته‌شدن قیمت بالای کانال می‌تواند نشان‌دهنده پایان روند نزولی باشد. سپس این جفت ارز می‌تواند تا سطح ۱.۶۰ دلار و بعد از آن به‌سمت مقاومت سربار در ۱.۸۷ دلار افزایش یابد. این دیدگاه مثبت با شکست و بسته‌شدن قیمت زیر سطح ۱ دلار منتفی می‌شود که در این صورت می‌تواند نشانه‌ای برای از سرگیری روند نزولی قیمت آدا باشد.

  • مقاومت‌ها: ۱.۸۰۴ – ۱.۸۷
  • حمایت‌ها: ۱.۲۴ – ۱.۱۹

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت سولانا

قیمت سولانا در تاریخ ۴ فوریه (۱۵ بهمن) توانست به بالای میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه برسد؛ اما گاوها همچنان در تلاش هستند تا سد مقاومتی پیش رو در ۱۱۶ دلار را از سر راه خود بردارند. در این مسیر خرس‌ها آماده هستند تا از این مانع به‌خوبی دفاع کرده و کار را برای گاوها سخت‌تر کنند.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛

حال اگر خرس‌ها نتوانند به‌سرعت قیمت را به زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه برگردانند، چشم‌انداز صعود به خط مقاومت کانال نزولی افزایش می‌یابد. همچنین شکست و بسته‌شدن قیمت بالاتر از میانگین متحرک ساده ۲۰۰ روزه در ۱۴۶ دلار می‌تواند نشان‌دهنده پایان روند نزولی باشد.

برعکس، اگر قیمت از سطح فعلی یا خط مقاومت کاهش یابد، نشان می‌دهد که خرس‌ها به فروش خود در رالی ادامه می‌دهند. سپس جفت ارز سولانا/ تتر (SOL/ USDT) می‌تواند طی روزهای آتی همچنان درون کانال معامله شود.

  • مقاومت‌ها: ۱۱۶ – ۱۱۹.۷۲
  • حمایت‌ها: ۱۱۲ – ۸۰

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ریپل

قیمت ریپل توانست در تاریخ ۴ فوریه (۱۵ بهمن) در بالای مقاومت پیش روی خود در ۰.۶۵ دلار قرار بگیرد و در روزهای بعد تا ۷ فوریه (۱۸ بهمن) نیز به این روند ادامه داد و در نهایت بالای میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه در ۰.۷۵ دلار بسته شد که نشانه‌ای برای تغییر روند قیمتی ریپل خواهد بود.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛

در ادامه این مسیر جفت ارز ریپل/ تتر (XRP/ USDT) می‌تواند حرکت صعودی خود را به‌سمت سطح روانی ۱ دلار آغاز کند. متحرک نمایی ۲۰ روزه در ۰.۶۶ دلار شروع به افزایش تدریجی کرده است و شاخص قدرت نسبی (RSI) به منطقه مثبت جهش کرده است که نشان‎‌دهنده برتری خریداران است.

حال اگر قیمت ریپل کاهش یابد و زیر سطح ۰.۷۵ دلار بماند، این دیدگاه مثبت در کوتاه‌مدت باطل می‌شود. این روند نشان‌دهنده این موضوع است که خرس‌ها همچنان به فروش خود در سطوح بالاتر ادامه می‌دهند. تحت این شرایط این جفت ارز می‌تواند به میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه سقوط کند.

  • مقاومت‌ها: ۰.۶۶ – ۰.۷۵
  • حمایت‌ها: ۰.۵۴ – ۰.۵۰

تحلیل هفتگی قیمت لونا

قیمت لونا در تاریخ ۵ فوریه (۱۶ بهمن) توانست بالای مقاومت پیش روی خود در ۵۴.۲۰ دلار بسته شود. در حالی که خرس‌ها به تلاش خود برای کاهش قیمت به زیر این سطح در تاریخ ۶ فوریه (۱۷ بهمن) ادامه می‌دادند، این گاوها بودند که برتری خود بر بازار را حفظ کردند و درصدد هدایت قیمت لونا به بالای میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در ۵۸.۹۶ دلار هستند.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛

حال اگر آنها موفق به انجام این کار شوند، جفت ارز لونا/ تتر (LUNA/ USDT) می‌تواند حرکت صعودی خود را به‌سمت خط روند نزولی کانال نزولی آغاز کند. همچنین گاوها باید به تلاش خود برای رفع این مانع ادامه دهند تا نشانه‌ای برای تغییر احتمالی روند باشد.

برعکس، اگر قیمت از سطح فعلی یا خط روند نزولی کاهش یابد، نشان می‌دهد که این جفت ارز می‌تواند به معامله در داخل کانال ادامه دهد. شکست و بسته‌شدن قیمت در زیر میانگین متحرک ساده ۲۰۰ روزه در ۴۷ دلار می‌تواند مسیر را برای افت احتمالی به خط حمایتی کانال باز کند.

  • مقاومت‌ها: ۵۴.۲۰ – ۵۷.۹۵
  • حمایت‌ها: ۴۷.۲۴ – ۴۳.۴۴

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت دوج کوین

قیمت دوج کوین بعد از چالش‌های فراوان توانست در تاریخ ۴ و ۵ فوریه (۱۵ و ۱۶ بهمن) در بالای میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه تثبیت شده و در ۶ فوریه (۱۷ بهمن) بالای مقاومت پیش روی خود بسته شود. این موضوع نشانه‌ای مبنی بر تضعیف روند نزولی و آغازی برای حرکت روبه‌جلوی قیمت دوج کوین است.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛

در حال حاضر قیمت دوج کوین به میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه در ۰.۱۶ دلار رسیده است که می‌تواند به‌عنوان یک مقاومت عمل کند. اگر قیمت از سطح فعلی پایین بیاید اما به زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه نرسد، بهترین گزینه خرید در این کف قیمتی است.

در این هنگام گاوها به تلاش خود برای هدایت قیمت به بالای میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه ادامه خواهند داد که در صورت موفقیت جفت ارز دوج کوین/ تتر (DOGE/ USDT) می‌تواند رالی صعودی خود را به‌سمت مقاومت بالاسر در ۰.۱۹ دلار آغاز کند. در طرف مقابل، اگر قیمت دوج کوین در زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه بسته شود؛ احتمال سقوط این جفت ارز به زیر سطح ۰.۱۳ دلار نیز وجود خواهد داشت.

  • مقاومت‌ها: ۰.۱۹ – ۰.۲۱
  • حمایت‌ها: ۰.۱۵ – ۰.۱۳

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت پولکادات

قیمت پولکادات در تاریخ ۵ فوریه (۱۶ بهمن) در بالای میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه بسته شد؛ اما گاوها برای رساندن آن به بالای سطح شکست قیمتی در ۲۲.۶۶ دلار با چالش روبه‌رو شدند. دلیل این موضوع دفاع خرس‌ها از سطح ۲۲.۶۶ دلار و میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه در ۲۴.۱۶ دلار است.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛

حال اگر قیمت از ناحیهٔ سربار کاهش یابد، نشان می‌دهد که خرس‌ها به فروش خود در رالی ادامه می‌دهند. سپس آنها تلاش خواهند کرد تا قیمت را به زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه برگردانند. اگر موفق به انجام این کار شوند، جفت ارز پولکادات/ تتر (DOT/ USDT) می‌تواند به ۱۶.۸۱ دلار کاهش یابد.

از طرف دیگر، اگر گاوها قیمت را به بالاتر از میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه برسانند، تغییر در روند کوتاه‌مدت را نشان می‌دهد. به این ترتیب قیمت پولکادات می‌تواند به روند تدریجی حرکت خود تا سطح ۲۸.۶۰ دلار ادامه دهد و بعد از آن به سمت مقاومت سربار در ۳۲.۷۸ دلار خیز بردارد.

  • مقاومت‌ها: ۲۲.۱۱ – ۲۴.۱۶
  • حمایت‌ها: ۲۰.۸۷ – ۱۶.۸۱

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت اولنچ

قیمت اولنچ در تاریخ ۴ فوریه (۱۵ بهمن) بالای میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در ۷۵.۶۷ دلار بسته شد که نشان از ضعف خرس‌ها در شرایط فعلی بازار معاملاتی آن است. در حالی که فروشندگان سعی در کاهش قیمت به زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در تاریخ ۵ فوریه (۱۶ بهمن) داشتند، گاوها برتری را از آن خود کردند و مانع از وقوع این اتفاق شدند.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛

در ادامه این روند مجدداً جریان خرید در ۶ فوریه (۱۷ بهمن) از سر گرفته شد و جفت ارز اولنچ/ تتر (AVAX/ USDT) به خط مقاومت کانال صعودی رسید. حال اگر گاوها بتوانند قیمت را به بالای کانال هدایت کنند، این جفت ارز می‌‎تواند حرکت خود را به‌سمت خط روند نزولی آغاز کند.

میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه به‌تدریج افزایش یافته است و شاخص قدرت نسبی (RSI) نیز به منطقه مثبت جهش کرده است که نشان‌دهنده برتری جزئی برای خریداران است. حال اگر قیمت کاهش یابد و به زیر متحرک نمایی ۲۰ روزه برسد، این دیدگاه مثبت در کوتاه‌مدت منتفی خواهد شد. چنین روندی می‌تواند قیمت را به خط روند صعودی کانال بکشاند.

  • مقاومت‌ها: ۸۳.۲۶ – ۸۹.۴۳
  • حمایت‌ها: ۶۹.۶۰ – ۵۱.۰۴

منبع: ارزدیــجیتال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *