1403/01/28

ارزی

اخبار، تحلیل و بررسی اقتصادی و بازار بورس و ارزهای دیجیتال

بازدهی بازارها در سومین هفته اردیبهشت ۱۴۰۲/ سقوط در بازدهی

بازدهی بازارها در سومین هفته اردیبهشت ۱۴۰۲/ سقوط در بازدهی

بازدهی بازارها در سومین هفته اردیبهشت 1402/ سقوط در بازدهی

به گزارش تجارت‌نیوز ، بازدهی بازارها در سومین هفته اردیبهشت، برخلاف دو هفته گذشته در تمام بازارها منفی بود. هفته سوم اردیبهشت با روند منفی در تمام بازارها با پرچمداری بورس بسته شد. در مرتبه بعد سکه، طلا و دلار قرار داشتند.

جدول بازدهی بازارها در هفته سوم اردیبهشت 1402

بازارهای مالی را از 14 تا 21 اردیبهشت می‌توان همانند هفته دوم این ماه در دو بخش بررسی کرد. نیمه اول با روند صعودی و نیمه دوم با کاهش قیمت و روند کاهشی همراه بود. معامله‌گران این روند کاهشی در بازار دلار و طلا را متعاقب استراحت در روند صعودی می‌دانند.

فعالان بازارهای مالی معتقد بودند که در دوره‌های افزایشی، قیمت یک‌سره بالا نمی‌رود و بازار استراحت‌هایی می‌کند، اما ارزی(Arzee.ir)‌های داخلی و خارجی توانست اثر تورم بر قیمت، در بازارهای مالی را خنثی کند.

تحلیلگران اقتصادی نیز معتقدند مولفه‌های اقتصادی و حتی سیاسی موثر بر قیمت‌ها تغییری نکرده که روند قیمت‌ها در بازارهای مالی در مسیر نزولی قرار گیرد.

این هفته خط و نشان‌های فرزین برای بازار ارز و پیامک قوه قضاییه به الزام فعالان بازار طلا و سکه برای استفاده از سامانه تجارت، سقوط بورس و ثبت‌نام خودرو، مهمترین موضوعاتی بودند که بر روند بازارها تاثیر گذاشت.

قیمت دلار

روز پنجشنبه چهاردهم اردیبهشت‌ماه، دلار با قیمت 53 هزار و 863 تومان بسته شد. در هفته جاری نیز دلار فراز و فرودهای قیمتی را تجربه کرد و امروز با قیمت 53 هزار تومان در بازار آزاد بسته شد. بازدهی دلار این هفته 1.55 درصد کاهش داشت و افت قیمتی 836 تومانی را تجربه کرد.

به عقیده معامله‌گران موضوع پیش فروش خودرو فعلا جلوی رشد دلار را گرفته و بازیگران ارزی چشم‌انتظار پایان ثبت نام خودرو هستند. هر چند برخی از کاهشی‌های بازار نیز می‌گویند بعید است شاهد صعودهای شارپی در روزهای آینده باشیم. چراکه ورود پول به بازار سخت است و شرایط اجتماعی نیز کشش پرش‌های بلند در مقطع زمانی کوتاه را ندارد.

تاثیر سقوط شاخص بورس و ریزش قیمت خودرو در دو روز گذشته، در بازار ارز و طلا نمایان شده است. در روزهای گذشته نیز فعالان بازار روند صعودی با آهنگ آرام را برای دلار متصور بودند. آنها می‌گفتند کاهش قیمت اسکناس آمریکایی، استراحت در روند صعودی است.

قیمت طلا

قیمت طلا روز پنجشنبه، چهاردهم اردیبهشت، با رقم دو میلیون و 754 هزار و 200 تومان معامله شد. این هفته قیمت هر گرم طلا 116 هزار تومان ریخت و با رقم دو میلیون و 638 هزار تومان معامله شد. بازدهی این بازار در سومین هفته اردیبهشت منفی شد و 4.22 درصد افت داشت.

این در حالی‌ست که قیمت انس‌ جهانی طلا سه‌شنبه 12 اردیبهشت، پس از 14 روز به قله 2000 دلاری برگشت. در لحظه نگارش این گزارش طلای جهانی با قیمت 2037 دلار معامله می‌شود.

قیمت سکه

این هفته سکه امامی بازدهی منفی 4.44 درصدی داشت. سهم این قطعه، کاهش قیمت یک میلیون و 504 هزارتومانی بود.

قیمت سکه در روز پنجشنبه چهاردهم اردیبهشت در محدوده 33 میلیون و 901 هزار تومانی ثبت شد. روز گذشته این قطعه با قیمت 32 میلیون و 397 هزار تومان معامله شد.

بورس

بررسی معاملات هفته سوم اردیبهشت‌ماه نشان می‌دهد، بازار سرمایه هفته سیاهی را پشت سر گذاشت و پرتفوی هفتگی، عموم بازار ر با زیان روبه‌رو کرده است. چراکه شاخص کل در این مدت حدود 230 هزار واحد معادل 9.46 درصد ریخت و به سطح دو میلیون و 277 هزار و 717 واحد رسید.

اما اصلاح شاخص هم‌وزن عمیق‌تر بود. چرا که این نماگر با نزول 10.72 درصدی حدود 91 هزار و 762 واحد پایین آمد و به ارتفاع 764 هزار و 754 واحدی برگشت.

حالا باید دید این کاهش ارتفاع نماگرهای بورس تا کجا ادامه دارد و بورس چه زمانی دوباره سبز می‌شود؟

بیشترین و کمترین بازدهی هفته

معاملات این هفته بازار نشان می‌دهد با وجود نزولی بودن عموم بازار، برخی سهام توانستند برخلاف نماگرهای بورس رفتار کنند و تا حدودی به ارزش خود بیفزایند. اما در این میان «فرود» توانست رشدی بیش از 200 درصدی را در این هفته به ثبت برساند. باید خاطر نشان کرد این رشد غالبا به دلیل بازگشایی سهم در روز دوشنبه بوده است.

وملی نیز در این میان توانست گلیم خود را از آب بیرون بکشد و رشد 25 درصدی را در این بازار سرخ به سهامداران هدیه دهد. تحلیل تکنیکال این سهم نشان می‌دهد سطوح 18787 و 27998 تومان مهم‌ترین حمایت و مقاومت پیش روی سهم هستند.

بیشترین بازدهی هفته سوم اردیبهشت

نگاهی به معاملات بورس در هفته سوم اردیبهشت نشان می‌دهد عموم بازار سهام در طرف منفی، نوسان داشتند. البته وساخت با افت 29 درصدی، بدترین عملکرد را در میان سهم‌های سرخ بازار ثبت کرد و به 235 تومان رسید.

سطح 205 تومان مهم‌ترین حمایت شناسایی شده سهم برای ادامه نزول است.

شفارس و ثرود نیز حدود 27 درصد کاهش قیمت داشتند و به حمایت‌های 172 و 1309 خود نزدیک‌تر شدند.

مرجع: تجارت نیوز

برگرفته از سیگنــال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *