2024/09/07

ارزی

اخبار، تحلیل و بررسی اقتصادی و بازار بورس و ارزهای دیجیتال

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

کیف پول موبایل کوینومی این روزها یکی از کیف پول‌های شناخته‌شده ارز دیجیتال در میان کاربران است. در این مقاله ابتدا به معرفی کیف پول کوینومی (Coinomi) و بیان برخی ویژگی‌های آن خواهیم پرداخت و سپس، نحوه‌ی نصب و بازیابی این کیف پول را به شما دوستداران ارزهای دیجیتال آموزش خواهیم داد.

کیف پول کوینومی چیست؟

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

کوینومی، کیف پولی برای ارزهای دیجیتال بوده که در ابتدا برای تلفن‌های همراه هوشمند طراحی شده است اما نسخه دسکتاپ هم دارد. کوینومی ویژگی‌های رایج و معمول در هر کیف پولی را به کاربران خود ارائه می‌دهد و در عین حال امکان دسترسی سریع به دارایی دیجیتال را نیز به همراه دارد.

در مورد رابط کاربری آن می‌توان گفت که کاربران مبتدی و افرادی که با ارزهای دیجیتال آشنایی زیادی ندارند نیز بدون هیچ نگرانی می‌توانند با این برنامه به مبادله بپردازند.

این کیف پول کاملاً رایگان است و در نتیجه، کاربران بدون نگرانی از ذخیره‌ی امن ارزهای دیجیتال خود، می‌توانند از خدمات این کیف پول استفاده کنند. کوینومی، علاوه بر آن که یک کیف پول همه کاره است، به کاربران این اجازه را می‌دهد تا بدون نیاز به ارسال پی در پی ارز دیجیتال به صرافی‌ها برای انجام معامله، به طور مستقیم از طریق رابط کاربری، این کار را انجام بدهند.

لازم به ذکر است که کوینومی بابت تبدیل ارزهای دیجیتال کارمزدی علاوه بر هزینه تبدیل توسط چنجلی به تراکنش اضافه می‌کند. برای دریافت این مسئله نیز می‌توان نرخ تبدیل مستقیم در سایت چنچلی و کوینومی را با یکدیگر مقایسه کرد.

این کیف پول، از فناوری رمزنگاری جهت امنیت کلمات بازیابی به همراه طراحی کاربر پسندی که نصب و کار با آن آسان است، استفاده می‌کند و برای سیستم‌عامل‌های اندروید و آی او اس، ویندوز، لینوکس و مک در دسترس است.

برخی از ویژگی‌های مهم این کیف پول عبارت‌اند از:

  • از صدها ارز دیجیتال و توکن مختلف، از معروف‌ترین آن‌ها تا سایر آلت کوین‌ها، پشتیبانی می‌کند.
  • نصب آن آسان بوده و تنها با چند کلیک، می‌توان یک کیف پول ایجاد کرد.
  • انجام معاملات با آن آسان است زیرا می‌توان از سرویس‌های تعبیه‌شده در آن استفاده کرد.
  • از زبان‌های زیادی از جمله انگلیسی، روسی و چینی پشتیبانی می‌کند.

در کنار این مزایا، کوینومی معایبی نیز دارد که گاهی اوقات موجب کلافه شدن کاربرانش می‌شود:

  • زمان همگام‌سازی و بروزرسانی موجودی گاهی اوقات در برخی بلاک چین‌ها مانند اتریوم تا چندین ساعت طول می‌کشد.
  • امنیت کوینومی با گزارش‌ جنجالی سال گذشته از سوی یکی از کاربرانش که ۶۰ هزار دلار از دارایی‌های دیجیتالش را در این کیف پول از دست داد تا حدودی زیر سوال رفت.
  • استفاده از نسخه ۲۴ کلمه‌ای نمونیک در حالی که بیشتر کیف پول‌ها تنها نسخه ۱۲ کلمه‌ای را پشتیبانی می‌کنند.

هنگامی که کیف پولتان را می‌سازید، یک عبارت بازیابی به شما داده می‌شود و می‌توانید از این عبارت در هر زمان بر روی دستگاه دیگری، برای بازیابی حسابتان استفاده کنید. حتی اگر تلفنتان به سرقت برود، آن فرد نمی‌تواند به دارایی‌هایتان دسترسی پیدا کند و تمامی دارایی‌هایتان با پسورد محافظت می‌شوند.

همچنین از طریق وب‌سایت این کیف پول می‌توانید ارزهای دیجیتال و توکن‌های پشتیبانی شده در آن را مشاهده کنیدو

تاریخچه‌ی کوینومی

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

در ماه ژوئن سال ۲۰۱۴، جورج کیمیونیس (George Kimionis)، سرباز با سابقه‌ی نیروهای ویژه و فارغ‌ التحصیل لیسانس علوم و تکنولوژی از دانشگاه منچستر، این پلتفرم را راه‌اندازی کرد. کیمینیوس همچنین، پلتفرم سرمایه‌گذاری ارزهای دیجیتال کریپتین (Cryptean) را که به طور جداگانه از کوینومی فعالیت می‌کند نیز بنا نهاد. علی رغم آن که بعدها کوینومی توسط شخص دیگری دوباره جان گرفت، خدمات منحصر به فرد آن به آرامی توانست نظر جامعه ارزهای دیجیتال را به خودش جذب کند.

این کیف پول بیشتر به خاطر ظاهر جذاب و کاربرپسندی که ارائه می‌داد بین کاربران به محبوبیت نسبی رسید. کیف پول کوینومی پیش از رشد ناگهانی صنعت ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۱۷، برای کاربران خود، امکان ذخیره‌ی امن دارایی‌های دیجیتال را به ارمغان آورده بود.

این کیف پول در ابتدا تنها برای سیستم‌ عامل آی او اس عرضه شد و امکان ذخیره‌سازی ارزهای دیجیتال محبوبی مانند بیت کوین، لایت کوین و اتریوم را فراهم آورد. نسخه‌ی اندروید این برنامه با امکاناتی مشابه با نسخه‌ی آی او اس، پس از آن منتشر شد و رفته رفته ارزهای دیجیتال بیشتری را به فهرست خود اضافه کرد. کوینومی همچنین به تدریج از ارزهای دیجیتال بیشتری پشتیبانی کرد، به طوری که امروزه، از بیش از ۱۵۰ ارز دیجیتال از جمله ارزهای جدید نیز پشتیبانی می‌کند.

کوینومی هم‌اکنون برای دسکتاپ در سیستم عامل های ویندوز، لینکوس و مک هم نیز قابل استفاده است.

کیف پولی جذاب اما نه چندان مطمئن از نظر امنیت

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

کوینومی، ویژگی‌های متعددی را در نرم‌افزار گوشی و دسکتاپ برای کاربران ارائه می‌دهد. با این حال از نظر بیشتر کاربران کیف پول سامورایی بیشترین امنیت را دارد و کوینومی به دلیل مسائلی از جمله هک شدن کیف پول یکی از کاربرانش در سال ۲۰۱۹، امنیت خود را تا حدودی زیر سوال رفته می‌بیند.

بیشترین جذابیت کوینومی به دلیل پشتیبانی از ارزهای دیجیتال متعدد و تبدیل درون‌ برنامه‌ای ارزهای دیجیتال به یکدیگر است که با کمک سرویس چنجلی انجام می‌شود. با این حال در ماه‌های اخیر از کیفیت خدمات این کیف پول کاسته شده و گاهی اوقات زمان همگام‌سازی با بلاک چین برخی ارزهای دیجیتال تا چندین ساعت نیز رسیده است.

در همین حال، مسلماً هنگامی که بحث انتخاب سرویس معامله به میان می‌آید، کاربران، سرویس‌هایی مانند شیپ شیفت و چنجلی را انتخاب خواهند کرد نه خود کوینومی. با این حال نمی‌توان گفت که این سرویس‌ها کمترین کارمزد تراکنش و یا معامله را دریافت می‌کنند زیرا کارمزد صرافی‌هایی نظیر بایننس به مراتب از آن‌ها کمتر است.

همچنین وجود برخی مشکلات گزارش شده از سوی کاربران مانند پاک شدن کلمات بازیابی با پاک کردن کش دستگاه، که در صورت عدم تهیه نسخه پشتیبان به از دست رفتن کامل دارایی منجر می‌شود باعث شده تا این کیف پول با عدم رعایت برخی نکات، محبوبیت به دست آمده سال‌های گذشته خود را آرام آرام از دست رفته ببیند.

اما با این حال، مانند همیشه باید گفت که در هر صورت، خودتان نیز به تحقیق بپردازید و مناسب‌ترین کیف پول و صرافی را انتخاب کنید زیرا هرکس بهتر می‌داند که به دنبال چه سرویسی است و در نتیجه، می‌تواند بهترین تصمیم را برای خود بگیرد.

همچنین کوینومی در آخرین نسخه خود از نسخه ۲۴ کلمه‌ای نمونیک (mnemonic) استفاده می‌کند و این در حالی است که بیشتر کیف پول‌هایی که از چندین ارز دیجیتال پشتیبانی می‌کنند نسخه ۱۲ کلمه‌ای را برای راحتی کاربران ترجیح می‌دهند. همین امر موجب بروز برخی مشکلات در بازیابی در کیف پول‌های دیگر می‌شود.

کارمزد تائید تراکنش

خود کیف پول کوینومی برای انجام تراکنش‌ها هزینه‌ای دریافت نمی‌کند. با این حال، هنگامی که تراکنش را ارسال می‌کنید، کارمزد کمی را باید بپردازید. به گفته‌ی تیم توسعه‌دهنده‌ی این کیف پول، این هزینه‌ی پرداختی به حساب شرکت نمی‌رود بلکه به شبکه‌ی آن ارز پرداخت می‌شود.

همچنین امکان انتخاب دستی کارمزد برای ارزهای دیجیتال مختلف از جمله ویژگی‌های مثبت این کیف پول به حساب می‌آید.

امنیت کیف پول کوینومی

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

علاوه بر معایبی که برای کوینومی در بخش امنیتی ذکر شد، همانند سایر کیف پول‌ها از برخی استانداردهای رایج در توسعه والت‌ها استفاده می‌کند.

برخی از این استانداردها به شرح زیر است:

  • کیف پول اچ دی (HD)

کیف پول کوینومی یک کیف پول اچ دی است. HD مخفف Hierarchical Deterministic و به معنای سلسله مراتبی قطعی است و بدان معناست که از الگوریتم خاصی جهت ایجاد عبارت بازیابی برای حسابتان استفاده می‌کند. عبارت بازیابی که هنگام ساخت این کیف پول به شما داده خواهد شد، یک سری کلمات به ظاهر تصادفی بوده و حکم رمز عبور اصلی را برای حسابتان دارند.

الگوریتم سلسله مراتبی قطعی، پس از 100 هزار دور استفاده از تابع درهم‌ساز اس اچ ای 256 (SHA256)، برای هر کاربر، یک عبارت محافظتی ایجاد می‌کند و بدین ترتیب، عبارت غیرقابل رمزگشایی را تولید می‌کند.

  • تخصیص محدوده‌ی آی پی به زیر شبکه

کوینومی همچنین از تکنیک تخصیص محدوده‌ی آی پی به زیر شبکه استفاده می‌کند و بدین ترتیب این اطمینان را می‌دهد که نشانی آی پی کاربران هنگام انجام تراکنش در بلاک چین، به هیچ عنوان به اشتراک گذاشته نمی‌شود. این کار سبب ایجاد یک لایه‌ی محافظتی اضافه شده و در نتیجه، آن دسته از کاربرانی که امنیت تراکنش با ارزهای دیجیتال برایشان مهم است را خاطر جمع می‌کند.

صفحه دانلود کوینومی

اکنون که با این کیف پول آشنا شدید، با هم نحوه‌ی نصب آن در موبایل و بازیابی آن را فرا می‌گیریم.

مراحل ساخت کیف پول کوینومی در موبایل

قدم اول

برای شروع، باید به اپ استور یا گوگل پلی رفته و عبارت «Coinomi Wallet» را در آن جستجو کنید. پس از یافتن برنامه دکمه‌ی GET یا INSTALL را فشار داده و آن را روی تلفن همراه خود نصب کنید. همچنین می توانید با مراجعه به صفحه دانلود سایت رسمی Coinomi فایل را مستقیما دریافت کنید.

امتیاز فعلی این برنامه 4.6 است و در نسخه‌ی جدید آن، از ارز دیجیتال کرون (Crown) نیز پشتیبانی شده است.

توجه: این آموزش بر اساس نسخه‌ی 1.5.7 صورت گرفته است.
آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

قدم دوم

پس از آن که این نرم‌افزار را نصب نمودید، آن را باز کرده و روی گزینه‌ی ایجاد یک کیف پول جدید «Create a New Wallet» کلیک کنید.

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)
توجه: در این بخش اگر از قبل کیف پول کوینومی داشته‌اید، می‌توانید با فشردن گزینه‌ی «Restore a wallet» آن را بازیابی کنید. مراحل این کار در پایان توضیح داده خواهد شد.

قدم سوم

پس از آن، صفحه‌ی عبارت بازیابی (Recovery Phrase) را مشاهده خواهید کرد. دقت داشته باشید که عبارت را به طور کامل و به ترتیب روی تکه‌ای کاغذ یادداشت کرده و از آن به خوبی نگهداری کنید. سپس گزینه‌ی دایره‌ای پایین صفحه را انتحاب کرده و Next  را بزنید. اخطاری را نیز مشاهده خواهید کرد که می‌گوید «اگر عبارت بازیابی خود را گم کنید، دیگر نمی‌توانید کیف پولتان را بازیابی کنید». پس حتما این کلمات را بنویسید و آن را در جای مناسبی نگهداری کنید.
توجه: برای ذخیره‌ی عبارت بازیابی، از صفحه‌ی گوشی خود اسکرین شات نگیرید زیرا خود برنامه نیز به شما این اخطار را می‌دهد که روش امنی نخواهد بود.

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

قدم چهارم

پس از آن باید عبارت بازیابی را وارد و دکمه‌ی Next را فشار دهید.

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)
آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

قدم پنجم

پسوردی را برای استفاده روزانه‌ی خود انتخاب کنید. این پسورد باید بین ۱۰ تا ۲۸ حرف باشد. سپس، Next را بزنید.

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

قدم ششم

در بخش بعدی شما می‌توانید کوین‌هایی که می‌خواهید بیفزایید و استفاده کنید را انتخاب کنید. حتی اگر نمی‌دانید به غیر از بیت کوین از چه ارز دیجیتال دیگری استفاده خواهید کرد، نگران نباشید، می‌توانید متعاقباً آن‌ها را اضافه کنید.

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

قدم هفتم

دکمه‌ی پذیرش (Accept) شرایط و مقررات سرویس‌دهی (Terms of Services) را فشرده و به مرحله‌ی بعد بروید.

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

در این مرحله، ایجاد کیف پول به پایان می‌رسد. اکنون به بررسی برخی گزینه‌های این کیف پول می‌پردازیم.

یکی از ویژگی‌های خوب این برنامه آن است که می‌توانید با توجه به ارز رایج دلخواهتان، قیمت ارزهای دیجیتال را مشاهده کنید. در این مرحله، پیغام دریافت اجازه برای ارسال هشدار از سوی این کیف پول را مشاهده خواهید کرد که با فشردن Allow این اجازه را به آن بدهید.

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)
آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

اگر روی گزینه‌ی سه خطی بالا سمت چپ کلیک کنید، یک منوی جدید برایتان ظاهر می‌شود. اگر به بخش تنظیمات بروید، گزینه‌های زیادی برای تنظیم کردن خواهید داشت که به ترتیب عبارت‌اند از، اضافه کردن کوین، اضافه کردن توکن، اضافه کردن کوین آزمایشی با هدف انجام تست، نرخ مبادلات، قفل کردن صفحه نمایش، ذخیره اطلاعات در مقادیر جداشده با ویرگول یا سی‌اِس‌وی CSV، نمایش عبارت بازیابی، ذخیره کردن کلیدها در یک فایل، تغییر پسورد، ایجاد و برگرداندن کیف پول و در آخر نیز تغییر زبان قرار دارد.

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)
آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

برای دریافت ارز دیجیتال از دیگران، دوباره روی همان گزینه‌ی سه خطی کلیک کرده و این بار در منوی باز شده، روی کوین‌هایی که اضافه کرده بودید کلیک کنید. خواهید دید در تب Receive که در پایین قرار دارد، آدرسی برای شما نشان داده خواهد شد که در زیر آن نیز QR کد آن قرار دارد. این آدرس را کپی کرده و به فردی که می‌خواهید برایتان ارز دیجیتال بفرستد، ارسال کنید و یا آن را در صرافی که قصد ارسال ارز دیجیتالتان را از آن دارید، تایپ کنید.

در این تب، برای ارسال بیت کوین، به سه نوع آدرس مختلف برخورد می‌کنید: آدرس پیش فرض (Default)، سازگاری (Compatibility) و لگاسی

  • آدرس پیش‌فرض «Default»

آدرس‌های پیش‌فرض با «bc1» آغاز شده و کارآمدترین نوع آدرس هستند. همچنان همه‌ی سرویس‌دهنده‌ها نمی‌توانند به این نوع آدرس، ارز دیجیتال ارسال کنند. این آدرس‌ها بر اساس BIP84 (طرح پیشنهادی بهبود بیت کوین) بوده و با سگویت سازگارند.

  • آدرس سازگاری «compatibility»

این آدرس‌ با عدد 3 شروع می‌شود و با همه‌ی سرویس‌ها و کیف پول‌ها سازگار است. اگر امکان استفاده از آدرس پیش‌فرض وجود نداشت، از این نوع آدرس استفاده کنید. این آدرس با سگویت سازگار بوده و بر اساس BIP49 است.

  • آدرس میراثی «Legacy»

این نوع آدرس‌ با عدد 1 شروع شده و از سگویت و بهبودهایی که ایجاد می‌کند، بهره نمی‌برد اما می‌توان همانند دیگر آدرس‌ها از آن استفاده کرد. اگر سرویس‌دهندگانی که از آن استفاده می‌کنید تنها با این نوع آدرس‌ها کار می‌کند، باید سیستمشان را به‌روزرسانی کنند. علاوه بر آن، این نوع آدرس بر اساس BIP44 بوده و با سگویت سازگار نیست.

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

برای بررسی موجودی کیف پول خود، دوباره همان مراحل بالا را تکرار کنید، اما این بار به جای تب Receive وارد تب Balance شوید. در این بخش تمام تراکنش‌های انجام شده را خواهید دید.

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

برای ارسال ارز دیجیتال، از گزینه‌ی سه خطی بالا سمت چپ، روی ارز دیجیتالی که قصد ارسال آن را دارید کلیک کنید و وارد تب ارسال (Send) شوید. در این بخش نیاز است تا آدرس مقصد و میزان مورد نظر برای ارسال را وارد کادرهای مربوطه کنید. از گزینه‌ی Scan QR Code نیز می‌توان استفاده کرد، بدین شکل که باید از بارکد آدرس مقصد عکس بگیرید. گزینه‌ی Use all funds نیز به معنی آن است که می‌توانید کل دارایی‌تان را یکجا ارسال کنید. پس از وارد کردن این اطلاعات، باید از صحت تک تک آن‌ها اطمینان حاصل کنید و سپس دکمه‌ی ارسال را فشار دهید.

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

پس از آن که تراکنش را ارسال کردید، باید منتظر تایید آن بمانید. وضعیت این تراکنش را می‌توانید در تب Balance مشاهده کنید. اگر روی تراکنش انجام شده کلیلک کنید، می‌توانید از جزییات آن مطلع شوید. برای مثال می‌توانید از تاریخ انجام، وضعیت آن، میزان جا به جا شده، کارمزد تراکنش و شناسه‌ی تراکنش با خبر شوید.

اگر قصد خرید ارز دیجیتال با کارت اعتباری خود را دارید، روی گزینه‌ی بالا سمت چپ کلیک کرده و از منوی باز شده گزینه‌ی Credit Card را انتخاب کنید. مراحل پس از آن کاملاً واضح هستند. البته این گزینه برای ایرانیان در دسترس نیست.

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

اگر می‌خواهید ارز دیجیتال جدیدی را اضافه کنید، روی گزینه‌ Coin+ که در پایین صفحه قرار دارد، کلیک کنید.

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

سپس از فهرست ارزهای دیجیتال، هرکدام را که می‌خواهید، اضافه کنید.

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

همچنین، این کیف پول در گذشته، از دو صرافی چنجلی (Changelly) و شیپ شیفت (Shapeshift) برای انجام معاملات پشتیبانی می‌کرد اما اکنون تنها صرافی چنجلی را پشتیبانی می‌کند.

اگر روی گزینه‌ی بالا سمت راست تصویر کلیک کنید، گزینه‌های همگام سازی دوباره و انتقال از کیف پول کاغذی به کیف پول کوینومی را خواهید دید. در صفحه‌ی Sweep، می‌توانید با وارد کردن کلید خصوصی خود و انتخاب ارز دیجیتال دریافتی، مبالغ کیف پول کاغذی خود را انتقال دهید.

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)
آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

از طریق این برنامه، کاربران می‌توانند با استفاده از صرافی چنجلی تعبیه‌شده، اعتبار کنونی ارز دیجیتال خودشان را به ارز دیجیتال پشتیبانی شده‌ی دیگری تبدیل کنند. روند انجام تراکنش با صرافی چنجلی در کیف پول کوینومی همچنان ساده است. کاربران می‌توانند به سادگی با انتخاب ارز دیجیتال مورد نظر برای سپرده‌گذاری، متوجه شوند که چه میزان ارز دیجیتال در عوض آن دریافت خواهند کرد. همچنین نوشته شده است که نرخ مبادله‌ی ذکرشده، شامل کارمزد تراکنش نمی‌شود.

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

بازیابی کیف پول

اگر به هر دلیلی می‌خواهید کیف پول خود را روی دستگاه دیگری بازیابی کنید، این مراحل را در پیش بگیرید.

گام اول

پس از آن که وارد برنامه‌ی کیف پول کوینومی شدید، در صفحه‌ی آغازین، روی گزینه‌ی «Restore A Wallet» کلیک کنید.

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

گام دوم

پس از آن نیاز است تا عبارت بازیابی خودتان را وارد کنید و گزینه‌ی ADJUST را فشار دهید.

آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

گزینه‌ی گذرواژ‌ه‌ی BIP39 که مخفف Bitcoin Improvement Proposal (پیشنهادات بهبود شبکه بیت کوین) است، یک لایه امنیتی اضافه برای عبارت بازیابی شما محسوب می‌شود. این گذرواژه، پسورد شما نیست و در صفحه‌ی بعدی آن را تنطیم خواهید کرد. اگر به طور کامل با این استاندارد آشنایی ندارید، آن را فعال نکنید.

خطاهای بازیابی

  • لیست کلمه خالی است (Word list is empty)

راه حل: اگر از نسخه‌ی اندروید استفاده می‌کنید، پیش از وارد کردن عبارت، کیبورد سیستمی تلفن همراهتان را ببندید. از کیبورد آبی که زیر قسمت عبارت بازیابی ظاهر می‌شود، استفاده کنید.

  • عبارت بازیابی‌تان تایید نشد. لیست کلمه باید شامل چندین کلمه‌ی 3 حرفی باشد.
آموزش و بررسی کامل کیف پول کوینومی (Coinomi)

راه حل: عبارت بازیابی تنها می‌تواند 3،6،9،12،18،21 و یا 24 کلمه‌ای باشد که باید بین هر کدام نیز یک فضای خالی وجود داشته باشد. وجود یک فضای خالی را بین کلمه‌ها بررسی کنید. دقت کنید که کلمه‌ای را از قلم نیانداخته و یا تکراری ننوشته باشید. اگر طول عبارت بازیابیتان این اندازه‌های گفته‌شده نیست، احتمالاً آن را با استفاده از پسورد اضافی BIP39 ایجاد کرده‌اید. اگر چنین بود، گزینه‌ی استفاده از عبارت BIP39 را علامت بزنید و آن را وارد کنید.

توجه: کوینومی به صورت پیش‌فرض این نوع پسورد را ارائه نمی‌دهد.

جمع‌بندی

برای نتیجه‌گیری از مباحث گفته‌شده، به بیان مزایا و معایب این کیف پول می‌پردازیم و در انتها نیز تصمیم‌گیری در خصوص انتخاب کیف پول را بر عهده‌ی شما عزیزان می‌گذاریم.

معایب کیف پول کوینومی

  • کیف پول کوینومی متن باز نیست و کدهای آن را نمی‌توان مشاهده کرد.
  • مشکلات امنیتی که سال گذشته برای آن به وجود آمد، تا حدودی امنیت کوینومی را زیر سوال برد.
  • همگام‌سازی با برخی بلاک چین‌ها مانند اتریوم در این کیف پول طول می‌کشد و در این هنگام امکان انتقال پول وجود ندارد.

مزایای کیف پول کوینومی

  • در صورت دزدیده شدن تلفن همراهتان، سرمایه‌هایتان در خطر نخواهند بود.
  • معامله سریع از طریق سرویس‌های تعبیه‌شده در برنامه
  • امکان پرداخت برون زنجیره‌ای فراهم شده تا بتوان بدون گذراندن هیچ مرحله‌ی اضافی هر ارز دیجیتالی را به آدرس‌های بیت کوین ارسال کرد.
  • کلیدهای خصوصی مرتبط با کیف پول کاربران تنها روی تلفن شخصی آنان ذخیره می‌شوند.

منبع: ارزدیــجیتال

دیدگاهتان را بنویسید