پذیرش و عرضه اولیه نمادهای بزرگ، یکی از دغدغههای شرکت فرابورس است/ وسپهر با بازدهی مطمئن و بازارگردانی مناسب، اعتماد سهامداران را جلب میکند

به گزارش ارزی(Arzee.ir) به نقل از با اقتصاد،
بهروز خدارحمی، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری گروه مالی سپهر، در حاشیه نشست خبری عرضه اولیه وسپهر در گفتوگو با خبرنگار بااقتصاد، پذیرش و عرضه اولیه شرکتهای بزرگ را یکی از دغدغههای مدیران شرکت فرابورس میداند و میگوید: «افزون بر شرکتهای کوچکی که درخواست پذیرش را در بازار سرمایه دارند، بررسی پروندههای شرکتهای بزرگ، سریعتر به مرحله عرضه اولیه میرسند.» به گفته وی «عرضه اولیه وسپهر، یکی از عرضههای بزرگ شرکت فرابورس در تابستان امسال است که بازدهی مطمئن و مطلوبی را برای سهامداران درپی خواهد داشت.» این گفتوگو را میخوانید.
************************************************
-در ماههای اخیر که عرضههای اولیه کوچک نارضایتی سهامداران را درپی داشت آیا عرضه اولیه وسپهر، میتواند کام سهامداران و سرمایهگذاران را شیرین کند؟
بله. امیدوارم استقبال خوبی از سهم وسپهر انجام شود. به نظر من با ساختاری که برای تقسیم عادلانه سهام بین سهامداران وجود دارد، این تجربه خوبی خواهد بود. مدتهاست که عرضه اولیه بزرگ و قابل توجه نداشتیم، در حالیکه سهامداران را تشویق میکنیم که سرمایهگذاری غیر مستقیم انجام دهند و منظور همان صندوقها هستند غافل از اینکه شرکتهای سرمایهگذاری یکی از نخستین مجموعههای سرمایهگذاری غیر مستقیم در بازار سرمایه هستند که وظیفه جمعآوری وجوه سهامداران و سرمایهگذاری با بازدهی بیشتر را برعهده دارند. شرکتهای سرمایهگذاری در سایز بزرگتر از صندوقها، ظرفیت پذیرش بالاتر سهامداران را دارند. با توجه به رقم تعیین شده و پویایی مناسب بازار سرمایه، امیدوارم استقبال خوبی از این سهم شود و خبرهای خوبی را از بازدهیهای مطمئن و به دور از هیجان برای سرمایهگذاران ارمغان بیاوریم.
-سرمایهگذاری غیر مستقیم توسط شرکتهای سرمایهگذاری، بهویژه وسپهر چه مزایایی برای سهامداران خواهد داشت؟
شرکتهای سرمایهگذاری با بازارگردانهای حرفهای که در اختیار دارند، بازدهی و سودآوری بالاتری را برای سرمایهگذاران رقم میزنند. عرضه اولیه شرکتهای بزرگ برای سرمایهگذارانی که در ماههای گذشته بازدهی 200 تا 300 درصدی داشتند و سودشان در روزهای اصلاح به نصف کاهش یافته اما همچنان سهامشان را دارند، در مقایسه با سهامدارانی که به سود تدریجی رسیدهاند، سود پایدارتر و مطمئنتری را فراهم و رضایتشان را جلب کرده است. این تنها، یک مزیت محسوب میشود. در گروه مالی وسپهر نیز تلاش میکنیم با بازارگردان مطمئن و توانمندی که انتخاب کردهایم در هیجانهای مثبت و منفی از زیان سهامدارانمان جلوگیری و از سهم حمایت کنیم.
-باتوجه به روند منفی گروه بانکیها، حضور شرکت سرمایهگذاری گروه مالی سپهر که زیر مجموعه بانک صادرات است، چه تاثیری در بازار سرمایه خواهد داشت؟
یک فرصت بسیار مناسبی برای گروه مالی سپهر ایجاد شده است که به طور خاص، به عنوان شرکت صددرصد بانکی با عرضه20 درصد از سهامش در بازار سرمایه، بانک صادرات نیز از بابت رقم ارزشگذاری قابل توجهی که نسبت به ارزش کنونی بازار شناسایی میکند، منتفع میشود. از سوی دیگر ارزش دارایی گروه مالی سپهر که سهامدار 10 درصدی بانک صادرات است، با بالا رفتن ارزش آن به انتفاع متقابل میرسد. این بده و بستان دوسویه سهام بانک صادرات و گروه مالی سپهر، ارزندگی و نقدشوندگی سهام هر دو شرکت را در بازار سرمایه افزایش میدهد که در نهایت سهامدارانشان هم نفع میبرند.
گفتوگو: مولود غلامی
برگرفته از سیگنــال