2025/07/14

ارزی

اخبار، تحلیل و بررسی اقتصادی و بازار بورس و ارزهای دیجیتال

حمایت از بازار نیازی به این همه جار و جنجال ندارد/ برگشت بازار؛ با خبرهای مهم بنیادی از سوی دولت و حاکمیت امکان‌پذیر است

حمایت از بازار نیازی به این همه جار و جنجال ندارد/ برگشت بازار؛ با خبرهای مهم بنیادی از سوی دولت و حاکمیت امکان‌پذیر است

حمایت از بازار نیازی به این همه جار و جنجال ندارد/ برگشت بازار؛ با خبرهای مهم بنیادی از سوی دولت و حاکمیت امکان‌پذیر است

به گزارش ارزی(Arzee.ir) به نقل از با اقتصاد،

گلناز میرسلیمانی، در گفت‌وگو با خبرنگار بااقتصاد، تصریح می‌کند: در واقع این موضوع به بازار سمت و سوی نادرستی می‌دهد و اگر قرار است حقوقی‌ها از بازار حمایت کنند، روی قیمت کف نباید اعلام شود و یا آن را رسانه‌ای کنند. چنانچه شاهد بوده‌ایم، حمایت حقوقی‌ها از بازار هم جواب نداده است و من با آن موافق نیستم.

این مدرس بازار سرمایه، تاکید می‌کند که ترس و هیجان حاکم بر بازار سرمایه را دستگاه‌های مربوط حاکمیتی و دولتی باید کاهش دهند و می‌گوید: بازار ریزش کرده است و باید اجازه بدهند که به راه خودش برود. اگر قرار باشد حمایتی هم انجام شود از سوی دستگاه‌های مربوط و مراجع حاکمیتی و دولتی باید باشد.

وی در ارزیابی بازار طی روزهای آینده، اظهار می‌کند: به نظر می‌رسد خروجی پول زمان‌بر شده است و حداکثر تا اواخر مهرماه ادامه دارد. در این بازه زمانی هم احتمال ریزش بیش‌تر می‌رود اما ممکن است در یک محدوده، نوسان کند و شاخص تا محدوده یک میلیون و 450 هزار واحد کاهش یابد. فعلا هم در بازار خریداری نیست و تا زمانی که ترس و هیجان حاکم بر بازار از بین نرود، صف‌های فروش تداوم خواهد داشت.

این تحلیلگر بورس، با اشاره به صعود شارپی شاخص در ماه‌های گذشته، می‌گوید: همان‌گونه که صعود شاخص بدون منطق بود و همه منتظر اصلاح بودند و در محدوده 2 میلیون واحدی ریزش شروع شد، الان هم فروش سهم‌ها در این قیمت‌ها و با این نرخ دلار، هیچ توجیهی ندارد و منطقی نیست.

میرسلیمانی، انتشار اخبار بنیادی و مهم از سوی نهادهای حاکمیتی و دولت را بر بازگشت بازار به روند مثبت، موثر می‌داند و می‌افزاید: به نظر من کارمزد کارگزاری‌ها هم باید برگردد و اعتبارشان افزایش یابد. همچنین صندوق توسعه ملی هم باید منبع بزرگ‌تری را جایگزین کند و بازارگردانی بازار را در دست بگیرد. حقوقی‌ها دیگر نمی‌توانند این حجم از منفی‌های بازار را جمع کنند.

وی تصریح می‌کند: هیجان بازار را باید از بین برد و اعتماد سهامداران را برگرداند. دولت هم باید تولید را افزایش دهد و بورس را پشتوانه تولید داخلی کند. ناگفته نماند که افت بازار سرمایه و ریزش بورس، به نفع کسی نیست. همچنین در زمان رونق بورس، نظارت و شفاف‌سازی باید انجام شود و مردم هم به اخبار و تحلیل‌ها دسترسی داشته باشند.

وی از حقوقی‌های بزرگ نیز خواست تا در زمینه حمایت از بازار سرمایه، سخن نگویند و بر روند منفی بازار دامن نزنند. اگر هم می‌خواهند حمایت کنند، بدون جار و جنجال خبری باشد و پشت سر هم نظر ندهند تا بازار سمت و سوی خود را بیابد.

گفت‌وگو: مولود غلامی

 

برگرفته از سیگنــال

دیدگاهتان را بنویسید