2025/08/15

ارزی

اخبار، تحلیل و بررسی اقتصادی و بازار بورس و ارزهای دیجیتال

فروزش: قیمت‌ کالاهای شوینده هیچ تغییری نمی‌کند

فروزش: قیمت‌ کالاهای شوینده هیچ تغییری نمی‌کند

دبیر انجمن تولیدکنندگان پودر شوینده با بیان اینکه در حال حاضر برخی از تولیدکنندگان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای تخفیفاتی را برای خریداران در نظر گرفته‌اند، گفت: در بخش قیمت‌ها نیز تا پایان ماه مبارک هیچ تغییرات قیمتی لحاظ نخواهد شد.

فروزش: قیمت‌ کالاهای شوینده هیچ تغییری نمی‌کند

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جمشید فروزش با اشاره به اینکه تمام کالا‌های شوینده بدون محدودیت تولید در بازار عرضه می‌شوند، افزود: مردم هیچ نگرانی در مورد خرید شوینده نداشته باشند چرا که انبار کارخانجات بازار را پشتیبانی می‌کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر برخی از تولیدکنندگان نیز در فروشگاه‌های زنجیره‌ای تخفیفاتی را برای خریداران در نظر گرفته اند، گفت: در بخش قیمت‌ها نیز تا پایان ماه مبارک هیچ تغییرات قیمتی لحاظ نخواهد شد. البته با روند کاهشی قیمت ارز فعلا افزایش قیمتی در مواد شوینده اتفاق نخواهد افتاد.

دبیر انجمن تولیدکنندگان پودر شوینده تصریح کرد: در خصوص وجود مواد شوینده غیر متفرقه در بازار هم باید بگویم مردم برای اطمینان از کیفیت محصولات خریداری شده آن‌ها را از مراکز معتبر خریداری کرده و نسبت به خرید کالا از فروشندگان متفرقه جلوگیری کنند.

دیدگاهتان را بنویسید