2025/07/23

ارزی

اخبار، تحلیل و بررسی اقتصادی و بازار بورس و ارزهای دیجیتال

پیش بینی ۸۱ نفر از بزرگان بورس از آینده بازار

پیش بینی ۸۱ نفر از بزرگان بورس از آینده بازار

پیش بینی ۸۱ نفر از بزرگان بورس از آینده بازار

به گزارش ارزی(Arzee.ir) به نقل از رادیو سهام،

پیش بینی 81 نفر از بزرگان بورس از آینده بازارReviewed by سایت رادیوسهام on Oct 5Rating: 5.0پیش بینی بازار بورس از دید 50 نفر از بزرگان بازار بورسپیش بینی بازار بورس از دید 50 نفر از بزرگان بازار بورس

در جدول زیر نظرات برخی از کارشناسان مطرح بازار در خصوص پیش بینی بورس آورده شده است که می توانید به صورت خلاصه در جدول زیر مشاهده نمایید. همچنین متن کامل مصاحبه را با کلیک بر روی عکس هر شخص به صورت کامل مطالعه نمایید.

تاریخ تصویر نام و نام خانوادگی سِمت نظر
مهر ماه 99 چشم‌انداز بازار سرمایه در روزهای آتی مثبت خواهد بود پیمان حدادی کارشناس بازار سرمایه اگر سهام داری به دنبال کسب بازدهی در 6 ماه دوم سال است، تاکید می کنم که بر روی سهام خود باقی بماند.
مهر ماه 99 ذوب آهن اصفهان در سال 98 چه کرد؟ منصور یزدی زاده مدیر عامل کارخانه ذوب آهن اصفهان در 6 ماهه ابتدای سال 99 نسبت به سال گذشته ، طبق گزارشات ارسالی در سامانه کدال، این شرکت موفق به تحقق 75 هزار و 658 میلیارد ریال درآمد فروش شده است که با این روند مناسب «ذوب» قطعا در سال جاری از زیان انباشته خارج و موفق به توزیع سود در سال جاری خواهد شد.
شهریور ماه 99 خروج بورس از فاز ریزشی؛ ورود به مدار رشد منطقی جلال روحی کارشناس بازار سرمایه شاخص بورس از کانال یک میلیون و 700 هزار واحد عبور می‌کند و بازار بیشتر نسبت به خرید تمایل پیدا خواهد کرد که این موضوع می‌تواند تثبیت‌کننده شاخص بورس بر روی کانال یک میلیون و 700 هزار واحد باشد و به مرور باقی مقاومت‌ها را می‌شکند و به عدد قابل توجهی برای شاخص بورس دست پیدا می‌کند.
شهریور ماه 99 پیش بینی بورس | بورس بازان محتاط میشوند مهدی افنانی کارشناس بازار سرمایه انتظار برگشت سریع از شاخص وجود ندارد؛ اما برگشت‌های سریع غالبا فروش‌های آبشاری را به همراه دارد. احتمالا روز‌های آتی معاملات در هفته جاری، در روند متعادل‌تری حرکت کند. در مهرماه نیز بازار بهتری خواهیم داشت.
شهریور ماه 99 همه عوامل ریزش بورس در 4 روز پُر استرس | رشد مجدد طی روزهای آتی رضا تنهایی‌مقدم کارشناس بازار سرمایه پیش‌بینی می‌شود که تعدادی از تازه‌واردان بورس از این بازار خارج شوند و دولت نیز به فکر تدبیری بیفتد، کمااینکه قرار است دارا دوم به این بازار عرضه شود که این موضوع جلوی ریزش بورس را گرفته و بازار روند تعادلی در پیش خواهد گرفت.
مرداد ماه 99 بازگشت بازار سرمایه به تعادل در روزهای آینده سینا سلیمانی مشاور سرمایه‌گذاری شرکت مشاور سرمایه‌گذاری تامین سرمایه نوین واقعیت این است که شرایط بازار تا حدودی هیجانی شده است. سهم‌های بزرگ در هفته‌های اخیر با اصلاح مواجه بوده و برخی از سهم‌های کوچک‌تر نیز، حدود 40 درصد تاکنون اصلاح داشته‌اند.
مرداد ماه 99 معرفی طرح‌های توسعه ای «فخوز» | ظرفیت تولید فولادخوزستان چقدر میشود؟ مهران خرم‌نیا معاون برنامه‌ریزی و توسعه فولاد خوزستان فولاد خوزستان بعنوان دومین قطب تولید فولاد کشور با اجرای طرح جامع فاز چهارم توسعه پایدار ظرفیت خود در افق 1404، به ظرفیت پایدار 6 میلیون تن در سال دست خواهد یافت و جایگاه خود را تثبیت خواهد کرد.
مرداد ماه 99 اصلاح برخی از نمادهای بزرگ در بازار سرمایه فرزین طهماسبی کارشناس بازار سرمایه شرایط فعلی بازار، اجازه اصلاح طولانی مدت را نمی‌دهد و دلیل این امر، حجم بالای نقدینگی است که وارد بازار سرمایه می‌شود و تورم انتزاعی موجود، مقایسه‌ای را با سایر بازارهای موازی ایجاد می‌کند.
تیر ماه 99 روند معاملات بورس از روز دوشنبه متعادل می‌شود محمدعلی احمدزاد اصل کارشناس بازار سرمایه مطمئنا بازار مسیر خود را ادامه خواهد داد و شاهدیم ورود جریان نقدینگی موحب رونق این بازار شده و به نظر می رسد قدرتی برای مقابله با این جریان نقدینگی وجود نداشته باشد.
تیر ماه 99 افزایش سود و درآمد فملی با بهره‌برداری از طرح مس درآلو و دره‌زار اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل ملی صنایع مس ایران مدیرعامل ملی صنایع مس ایران با اشاره به دو طرح درآمدزا و سودآور فملی، طرح مس درآلو و دره‌زار، به افزایش درآمد و سودآوری متاثر از بهره‌برداری دو طرح مذکور اشاره کرد.
تیر ماه 99 تحلیلگران تکنیکال روند آینده شاخص سهام را چگونه ارزیابی می‌کنند؟ علی اسلامی کارشناس بازار سرمایه می‌توان امیدوار بود که بازار سهام کماکان تا ماه‌های پایانی سال با روند رو به رشدی همراه باشد اما نباید در انتظار رشدهای گذشته که بازار تجربه کرده است، باشیم.
تیر ماه 99 رشد بورس تا کی ادامه دارد؟ مسعود نیلی اقتصاددان اگر اقتصاد در شرایط رکودی باشد (مانند شرایط دو سال اخیر اقتصاد ما)، حجم نقدینگی جدید، برای دستیابی به بازده بیشتر، در بازار دارایی فعال می‌شود. این دارایی‌ها می‌توانند سهام، ارز، طلا، مسکن و کالاهای بادوام مانند خودرو و لوازم خانگی باشند. مهم این نیست که نقدینگی به کدام بازار نرود و به کدام بازار برود؛ چراکه در نهایت به تورم تبدیل خواهد شد.
خرداد ماه 99 3 نفر از کارشناسان بازار سهام ورود میزان پولی که اکنون به صورت روزانه وارد بازار می‌شود نشان‌دهنده ادامه رشد بازار است که به گفته کارشناسان میزان و زمان دقیق برای ادامه این رشد مشخص نیست.
خرداد ماه 99 منصور یزدی زاده مدیرعامل شرکت ذوب‌آهن اصفهان افزایش سرمایه قطران در مرحله تصویب مجمع قرار دارد و انتظار می رود در سال جاری بیست درصد از سهام آن در بازار سرمایه عرضه شود.
خرداد ماه 99 چشم‌انداز مثبت بازارسرمایه 20 کارشناس بازار سهام این تحلیلگران خبره عمدتا معتقدند هر چند تا پایان سال 99، روندی صعودی برای سهم‌ها و در نهایت شاخص کل انتظار می‌رود اما در کوتاه‌مدت به سبب وجود ابهاماتی، شاهد نوسان‌های کوچک بازار در محدوده فعلی خواهیم بود.
خرداد ماه 99 عرفان هودی کارشناس بازار سرمایه ارزیابی کلیت بازار نشان‌دهنده تداوم روند صعودی است و براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته به نظر می‌رسد شاخص بورس تا پایان سال 99 به کانال دو میلیون واحد ورود خواهد کرد.
اردیبهشت ماه 99 مهدی رباطی مدیرعامل کارگزاری بورس بیمه ایران قطعا رفتار هیجانی بسیاری از افراد، اشتباه‌است. بورس، مکانی برای هجوم افراد بدون تخصص باوجود رشد قیمت‌ها در زمان کنونی، نیست.
اردیبهشت ماه 99 بررسی تازه ترین تحولات نمادهای پُرریسک فرابورسی فرهنگ حسینی کارشناس بازار سرمایه تا زمانی که جریان نقدی ورودی به بازار از سوی اشخاص حقیقی مثبت باشد ومشابه وضعیت فعلی روزانه از هزار میلیارد تومان فراتر رود، میتوان انتظار صعود بازار را داشت و در صورت توقف یا معکوس شدن جریان نقدی یا تعییرات ساختاری و مقرراتی بورس یا دولت و تحمیل ریسک، احتمال توقف روند فعلی وجود دارد.
اردیبهشت ماه 99 علی کاشمری متخصص اقتصاد مالی تا پایان سال 99 یا حداکثر تا پایان کار دولت فعلی بورس همچنان پر رونق و سودآورتر از سایر بازارها خواهد بود.
اردیبهشت ماه 99 بورس چه زمانی وارد فاز اصلاح می‌شود؟ حمیدرضا مهرآور کارشناس بازار سرمایه روند صعودی شاخص بورس در بازار اینگونه پرشتاب نخواهد ماند، اما به نظر می‌رسد که تا پایان سال 99 شاهد این روند صعودی در بازار سرمایه با شیب ملایم خواهیم بود.
فروردین ماه 99 حسن خدایی کارشناس بازار سرمایه حسن خدایی با اشاره به ورود نقدینگی تازه در سال جدید به بازار سهام گفت: یکی از دلایل اصلی این اتفاق، خوش‌بینی است که سرمایه‌گذاران نسبت به رشد بازار سهام دارند.
فروردین ماه 99 پیش بینی اوج‌گیری شاخص در نیمه اسفندماه تا فروردین 99 ولید هلالات کارشناس بازار سرمایه بعد از برچیده شدن شیوع ویروس کرونا، موج دیگری از صعود بازار سرمایه را در خصوص صنایعی که وابسته به بازار جهانی هستند، شاهد خواهیم بود.
فروردین ماه 99 مسیر حرکتی بازار سرمایه در سال 99 حبیب رضا حدادی مدیرعامل تامین سرمایه امید با این که نمی‌توان انتظار رشد قابل ملاحظه همچون سال 98 را برای سال پیش‌رو متصور بود، ولی سهامداری و سرمایه‌گذاری در ابزارهای متنوع بازار سرمایه که با توجه به سطح ریسک‌پذیری و علایق سرمایه‌گذاری طراحی شده، همچنان توصیه می‌شود.
اسفند ماه 98 علیرضا تاج‌بر کارشناس بازار سرمایه در ایام نوروز بازار سرمایه‌ای سبز و با رشد پرشتاب خواهیم داشت؛ همیشه در این ایام عقب ماندگی‌های اسفند ماه جبران شده و امسال هم به نظر می‌رسد روند بازار همانند سال‌های گذشته باشد.
اسفند ماه 98 منصور کریمی کارشناس بازار سرمایه به دلیل تحریم‌ها و عدم وابستگی زیاد درآمدهای کشور به نفت، اثر کاهش جهانی قیمت نفت بر بازار سرمایه هیجانی و کوتاه‌مدت باشد.
اسفند ماه 98 مهدی طحانی کارشناس بازار سرمایه طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته از سوی کارشناسان، روند پیش رو در بازار سرمایه تا پایان سال متعادل و رو به مثبت خواهد بود.
بهمن ماه 98 صعود بازار سهام در آخرین روز کاری هفته وحید حسن زاده کارشناس بازار سرمایه شاخص بورس تا پایان امسال کانال 500 هزار واحد را نیز فتح می‌کند، گفت: روند رو به رشد بازار سرمایه دست‌کم تا بهار سال آینده ادامه دارد.
بهمن ماه 98 از رکود درازمدت بورس در آینده نزدیک نگرانیم دکتر سعید اسلامی بیدگلی دبیر کل کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران اوور پرایس یا افزایش بیش از حد قیمت سهام برخی از شرکت‌ها که در درازمدت موجب رکود طولانی و ایستایی بازار بورس خواهد شد، نگرانی‌های زیادی را در میان مدیران ارشد بورس و نهادهای سرمایه‌گذاری ایجاد کرده است.
بهمن ماه 98 حامد شاهین‌مهر رییس روابط عمومی پتروشیمی کرمانشاه اولویت ما در تولید و تحویل اوره داخلی به کشاورزان عزیز و زحمت‌کش مااست و خوشبختانه امروز گاز پتروشیمی کرمانشاه هم وصل شده و امیدواریم در دو، سه روز آینده به تولید برسیم.
بهمن ماه 98 شاخص بورس همچنان بر مدار صعود با جهش 4 هزار واحدی عرفان هودی کارشناس بازار سرمایه پول‌های جذب شده در بازار سرمایه اکنون در حال کمک به رشد این بازار است، گفت: انتظار می رود این روند افزایشی تا پایان سال تداوم یابد.
دی ماه 98 برگزاری مجمع فوق‌العاده «فملی» و تشریح برنامه های آینده آن اردشیر سعد محمدی مدیرعامل شرکت ملی مس ایران مدیرعامل ملی مس ایران در این خصوص گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، برنامه تولید کاتد با ظرفیت اسمی 400 هزار تن را داریم. اما رسیدن به این سطح از تولید کاتد نیازمند 1٫7 میلیون تن کنسانتره است.
دی ماه 98 نزدیکی به فصل مجامع ، عامل انگیزشی بازار همایون دارابی تحلیلگر بورس در مجموع روند مثبت بازار از هفته گذشته نشان داده ‌است که افت دو هفته پیش را جبران کرده و تا زمانی که ورود نقدینگی به بازار ادامه داشته ‌باشد، تنور بازار بورس هم گرم‌تر می‌شود.
دی ماه 98 شتاب‌گیری «مادیرا» در روند صعودی بابک ثقفی مدیرعامل شرکت صنایع ماشین های اداری ایران باتوجه به اینکه طی سال جاری 10 تا 15 هزار دستگاه ماشین لباسشویی به فروش رفته در ظرفیت جدید فروش حدود 60 تا 70 هزار دستگاه یخچال و 80 تا 90 هزار دستگاه ماشین لباسشویی انتظار می رود که سود قابل ملاحظه ای را ایجاد خواهد کرد.
آذر ماه 98 تمرکز بازار سرمایه روی سهم شرکت‌هایی که ارز 4200 تومانی می‌گیرند ولید هلالات کارشناس بازار سرمایه روانکارها در شش ماه دوم سال عملکرد بهتری را نشان دادند، چرا که همواره در نیمه دوم سال فروششان 20 درصد بالاتر از نیمه ابتدایی سال است و همیشه در نیمه دوم به خصوص در فصل زمستان کمترین تخفیفات را می‌دهند، به دلیل اینکه سال به پایان می‌رسد و تورم انتظاری روی این مساله تاثیر مستقیم می‌گذارد.
آذر ماه 98 پیش بینی رشد بازار در سه ماه پایانی سال محمود مهدی رباطی مدیرعامل کارگزاری بورس بیمه ایران به طور کلی در چند ماه باقی مانده تا قبل از اسفند ماه، بازار سرمایه از چند محل می تواند در مسیر رشد قرار گیرد که یکی از آنها افزایش قیمت ارز است.
آذر ماه 98 67 گروه تحلیلی در بازار سهام تازه‌ترین گزارش اجماع 67 گروه تحلیلی در بازار سهام حکایت از کاهش سطح پیش‌بینی‌ها نسبت به دوره قبل و افت انتظارات بازدهی برای سال 98 است.
آذر ماه 98 علی صحرایی مدیرعامل بورس تهران با پایان 6 ماهه ابتدایی سال 98 و عملکرد بازار سرمایه که با ورود نقدینگی جدید از سوی سرمایه‌گذاران در یک روند رو به رشد قرار دارد انتظار می رود که رونق بورس ادامه یابد.
آبان ماه 98 علی اسلامی کارشناس اقتصادی موردی که می‌تواند خروج نقدینگی را از بازار سرمایه کنترل کند، انتشار گزارش‌های ماهانه از عملکرد خوب شرکت‌ها (نظیر معدنی‌ها و پتروشیمی‌ها) است که قادر خواهد بود تا حدودی وضعیت بازار سهام را بهبود بخشد و به تصور من، در یکی دوماه پیش‌رو شاهد نوسان‌های کوتاه هستیم و آهنگ بورس صعودی خواهد بود.
آبان ماه 98 بهنام توانا مدیر مالی پتروشیمی نوری مدیرمالی پتروشیمی نوری ضمن بیان وضعیت بهتر این پتروشیمی در سال جاری نسبت به سال گذشته، ادعا کرد قیمت سهام نوری ارزان است و پتانسیل رشد بالایی دارد.
آبان ماه 98 مرتضی علی اکبری معاونت مالی و اقتصادی ومعادن شرکت‌های زیر مجموعه ما همچون: چادرملو، گل‌گهرو … همگی افزایش سرمایه دارند، از سویی این مهم تمام و کمال به این دلیل است که طرح توسعه را در دستور کار دارند.
آبان ماه 98 مدیرعامل تیپیکو: عرضه اولیه کلرپارس و توفیق دارو در سال جاری انجام می شود پویا فرهت مدیرعامل تیپیکو به جز شرکت‌هایی که تاکنون عرضه اولیه شده‌اند برنامه عرضه دو شرکت دارویی دیگر را نیز در سال جاری داریم.
مهرماه 98 اصلاح بورس چه زمانی متوقف می‌شود؟ ولید هلالات کارشناس بازار سرمایه اصلاح بازار باید تا همین‌جا متوقف شود در غیر این صورت، بازار دچار بیش واکنشی ناشی از ترس و هیجان‌های غیر عادی می‌شود.
مهرماه 98 پیش بینی بهبود عملکرد صنعت پتروپالایشی ها در نیمه دوم سال لطف الله هنگی مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران با اشاره به افزایش میزان مصرف سوخت کشور در 6 ماهه دوم، وضعیت فروش فرآورده های پتروشیمی و پالایشی را در نیمه دوم سال افزایشی ارزیابی کرد.
مهرماه 98 علی زارعی کارشناس بازار سرمایه تا زمانی که نقدینگی به سمت بازار سهام روانه باشد انتظار رشد و رونق وجود دارد. طی ماه‌های آینده نیز چشم‌انداز بازار سرمایه مثبت و رو به رشد خواهد بود.
مهرماه 98 نوسان شاخص ذات بازار است | نماگر به صعود ادامه می دهد فردین آقابزرگی مدیرعامل کارگزاری بانک دی همواره مسائل مختلفی بر روند حرکت بورس تاثیرگذارند، اما در حال حاضر مهمترین متغیرهای تاثیرگذار مباحث مربوط به سیاست‌های پولی و بانکی کشور است.
شهریور ماه 98 رضا خانلو کارشناس بازار سرمایه در نیمه دوم امسال نیز بازار سرمایه کماکان از جذابیت لازم برای رشد و افزایش شاخص و قیمت‌ها برخوردار است، و با توجه به رشدهای اخیر این بازار بنظر می‌رسد بازار سهام نیازمند اصلاح و استراحت در کوتاه مدت باشد.
شهریور ماه 98 دکتر اعظم هنردوست مدیر پرتفوی و امور سهام تیپیکو در سال 98 افزایش سرمایه‌ای از سود انباشته خواهیم داشت و جزئیات آن را از طریق سامانه کدال منتشر خواهیم کرد.
شهریور ماه 98 روزبه شریعتی مدیر معاملات کارگزاری اقتصاد بیدار تا زمانی که ارزش معاملات بورس و فرابورس، جدای از معاملات بلوکی، عمده، اوراق و صندوق‌ها بالای 1000 تا 1300 میلیارد است، بازار اجازه ریزش شاخص را نمی‌دهد.
شهریور ماه 98 نزدیکی به فصل مجامع ، عامل انگیزشی بازار همایون دارابی کارشناس بازار سرمایه جریان نقدینگی که در حال ورود به بازار سرمایه است قوی به نظر می‌رسد و این موضوع نشان‌دهنده خروج نقدینگی از دیگر بازارها مانند ارز و بانک و نیز ورود آن به بورس است.
مرداد ماه 98 علیرضا تاج بر کارشناس بازار سرمایه روند بازار تا شهریور ماه که گزارش 6 ماه شرکت ها منتشر می شود آرام و بدون نوسان خواهد بود.
مرداد ماه 98 پیش بینی روند رو به رشد ارزش سهام امیرخسرو فخریان مدیرعامل شرکت فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش طبق مصوبه مجمع عمومی سال مالی 97، طرح افزایش سرمایه از محل آورده نقدی را در دست بررسی داریم و پس از جمع بندی به سازمان بورس اعلام و در کدال منتشر خواهیم کرد.
مرداد ماه 98 حرکت بازار به سمت سهم های کوچکتر با سوددهی مناسب مهدی دلبری کارشناس بازار سرمایه در شرایط فعلی، گروه‌هایی که بتوانند افزایش سود و رشد قیمت را به طور همزمان داشته باشند، می‌توانند با رشد مناسبی همراه باشند»
مرداد ماه 98 ولی نادی قومی کارشناس بازار سرمایه در حال حاضر برخی از شرکت‌ها زیر ارزش اسمی یا نزدیک به ارزش اسمی‌شان معامله می‌شوند که قاعدتاً تاثیر کوتاه مدت مثبت روی این شرکت‌ها و نیز کل بازار دارد. اما در بلند مدت حذف تورم موجب تحرک کمتر بازار سرمایه می‌شود.
تیر ماه 98 نوسان شاخص ذات بازار است | نماگر به صعود ادامه می دهد فردین آقابزرگی مدیرعامل کارگزاری بانک دی مدیرعامل کارگزاری بانک دی اصلاح را رفتار طبیعی بازار دانست و بر ادامه رشد شاخص و عبور آن از مرز 300 هزار واحد تا پایان سال تاکید کرد.
تیر ماه 98 رفتار هیجانی، راز انتقال ثروت از افراد عجول به افراد صبور سید مصطفی صفاری مدیرعامل شرکت سبدگردان سرمایه ایرانیان اکنون با توجه به نرخ دلار در کانال 12 هزار تومانی سود سه ماهه شرکت ها در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش چشمگیری را نشان می دهد. همچنین تصویب تجدید ارزیابی دارایی ها و قیمت های جهانی نیز روی برخی صنایع اثر مثبت دارد.
تیر ماه 98 استراحت سهام پس از رالی 33 درصدی مهدی میرزایی تحلیلگر بازار سرمایه پیش‌بینی می‌شود، هفته آینده معامله‌گران بیشتر تمایل به خرید سهام صنایع داخلی دارند و این گروه کماکان به روند صعودی خود ادامه می‌دهند.
تیر ماه 98 اکنون زمان رشد سهام ریالی است محمد گرجی آرا مدیر سرمایه گذاری کارگزاری بهگزین افت های گاه به گاه شاخص حامل اتفاق خاصی در حوزه کلان اقتصادی یا شرکت ها نیست و بیشتر، ناشی از استراحتی است که بعد از یک رشد چندماهه شاهد آن هستیم.
خرداد ماه 98 پیش بینی تداوم رشد شاخص در تیر ماه علی اسلامی بیدگلی رییس هیات مدیره شرکت آرمان آتی اگر موفق شویم فرآیند بازارگردانی را توسعه دهیم و روی هر نماد یک یا چند بازارگردان فعال وجود داشته باشد و همچنین ابزارهای مشتقه فعالی هم در بازارهای مالی ایجاد کنیم در شرایط مشابه دو ماه گذشته شاهد حجم نوسان نخواهیم بود.
خرداد ماه 98 مهدی رنجبر تحلیگر بازارهای مالی بازارسهام در میان مدت و حداقل تا پایان شش ماه ابتدای سال جاری با رونق نسبی و ادامه دار مواجه خواهد شد مگر آن که با شوک های تازه ترین در این بازار مواجه شویم تا بتواند مسیر بورس را متحول کند.
خرداد ماه 98 روند حرکتی بازارسهام صعودی است اکنون بازار سرمایه کشور به روند مثبت بازگشته و در مدار صعود قرار دارد. هرچند طی دو هفته گذشته بازار با نوسان روبرو بود اما بسیاری از کارشناسان در همان مقطع نیز بارها به سهامداران توصیه کردند از رفتارهای هیجانی دوری کنند و در فروش عجله نکنند. مدیرعامل کارگزاری بانک سامان اکنون بازار سرمایه کشور به روند مثبت بازگشته و در مدار صعود قرار دارد. هرچند طی دو هفته گذشته بازار با نوسان روبرو بود اما بسیاری از کارشناسان در همان مقطع نیز بارها به سهامداران توصیه کردند از رفتارهای هیجانی دوری کنند و در فروش عجله نکنند.
خرداد ماه 98 کاوه قاضی معاون مدیرعامل بیمه معلم طرح‌های سال گذشته که بازده مناسبی داشته پس از بازنگری مجدد متناسب با نیاز بیمه‌گذاران بر پایه ساز و کار جدید در قالب کمپین‌های فروش عرضه می‌شود.
اردیبهشت ماه 98 50 گروه تحلیلی فعال در بازار سرمایه متوسط پیش‌بینی‌ تحلیلگران از بازدهی شاخصکل بورس تهران در سال 98، ضمن ارتقای 12 واحد درصدی نسبت به پیش‌بینی قبلی، به عدد 49 درصد افزایش یافته است.
اردیبهشت ماه 98 فرصت خرید یا موعد خروج از سهام؟ جمعی از کارشناسان بازار سرمایه امسال واقعا بازار سرمایه می‌تواند بازدهی بیشتری نسبت به بازار طلا و دلار رقم بزند و دلیل آن این است که خارج از ریسک‌های قیمتی که در حال حاضر در بازار وجود دارد مثل ریسک نقل و انتقالات بازار سرمایه نسبت به بازارهای دیگر به شدت ارزان‌تر است.
اردیبهشت ماه 98 محمد صفری مدیرعامل شرکت سبدگردان تصمیم نگار ارزش آفرینان از آنجا که بازارهای رقیب بازار سرمایه دچار اشباع قیمتی شده اند، سرمایه گذاران تصور ندارند که بیش از این بتوانند در بازارهای پول، ارز و سکه بازدهی کسب کنند.
اردیبهشت ماه 98 چگونه در بورس می‌توان سود بیشتری کسب کرد؟ مهدی میرزایی تحلیلگر بازار سرمایه در حال حاضر انتظار است که گروه خودرویی‌ها، بانکی‌ها، غذایی‌ها، گروه لاستیکی‌ها و گروه شوینده‌ها به مسیر افزایشی خود ادامه دهند.
فروردین ماه 98 افزایش قیمت دلار، محرک اصلی‌ رکورد شکنی‌های شاخص کل بورس است محمدباقر خادمی کارشناس بازار سرمایه در کوتاه‌مدت پایداری رشد شاخص به بازگشایی نماد «وتجارت» بستگی دارد، اما در میان‌مدت روند شاخص صعودی خواهد بود و به نظر می‌رسد شاخص در هدف اولیه تا 220 هزار واحد و در مرحله بعدی تا سطح 260 هزار واحد رشد داشته باشد.
فروردین ماه 98 بازار سرمایه، بهترین گزینه سرمایه‌گذاری در سال 98 بهروز خدارحمی مدیرعامل گروه مالی سپهر صادرات بازار سرمایه، بهترین پتانسیل را برای سرمایه‌گذاری در سال 98 دارد.
فروردین ماه 98 مصطفی صفاری مدیرعامل شرکت سبدگردان سرمایه ایرانیان به نظر می رسد امسال ، سال مثبت و سودآوری برای بازار سرمایه باشد و اگرچه تورم رکودی وجود دارد اما در زمان های رکود نیز صنایع می توانند به خوبی رشد کنند و موفق باشند.
اسفند ماه 97 محمد گرجی‌آرا کارشناس و تحلیلگر بازار سرمایه در بهار سال آینده با نزدیک شدن به فصل مجامع و ارائه صورت‌های مالی اسفند ماه، حرکت بازار شروع خواهد شد. انتظار می‌رود در اواخر بهار سال آینده شاخص کل بورس به 220 هزار واحد برسد.
اسفند ماه 97 عبدالرضا شیخان دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان با توجه به بودجه 98 فکر نمی‌کنم بازار بهتری از سال 97 داشته باشیم. در زمینه صادرات هم اگر تحریم‌ها ادامه داشته باشد، اثرات منفی آن بیشتر متوجه صنعت سیمان خواهد بود، از این‌رو ممکن است حدود 2 تا 3درصد تولید سال آینده نسبت به امسال کاهش پیدا کند.
اسفند ماه 97 حمید علیخانی مدیرعامل کارگزاری راهبرد بورس در کنار بازارهای موازی همچون ارز و سکه رشد خود را آغاز کرد و این بازارها نیز در آن زمان دچار نوسانات بی سابقه شده بودند. همچنین در بازار جهانی نیز با نزدیک شدن به زمان اجرای تحریم های نفتی ایران و بیم کاهش عرضه ، پیش بینی ها حاکی از گذر نفت از مرز 100 دلار بود که تاثیر مثبتی بر سهم های پالایشی و پتروشیمی گذاشته بود.
بهمن ماه 97 نوید قدوسی مدیر سرمایه گذاری صندوق یکم کارگزاری بانک کشاورزی با توجه به اینکه چیزی به پایان سال باقی نمانده است، پیش بینی می شود روندی کم نوسان توام با آرامش مسیر اصلی شاخص کل باشد.
بهمن ماه 97 شاپور محمدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار یکی از برنامه هایی که سازمان در تلاش است آن را اجرایی کند، بحث معاملات فروش استقراضی (Short selling) است. سازمان در نظر دارد تا انتهای سال 97 این معاملات را عملیاتی کند.
بهمن ماه 97 مهدی صحانی کارشناس بازار سرمایه در صورتی که شرکت ها بتوانند در روزهای باقی مانده تولید و فروش خوبی داشته باشند، این پول می تواند محرک خوبی برای ورود نقدینگی تازه به بازار باشد.
بهمن ماه 97 محمد صفری مدیرعامل شرکت سبدگردان تصمیم نگار ارزش آفرینان در دو ماهه پایانی به نظر می‌رسد با بازاری صعودی رو به رو باشیم؛ از طرفی گزارش های 9 ماهه مطلوب (به ویژه گروه پالایشی و دارویی)، همچنین اصلاح ساختار مالی گروه بانکی که یکی از اهداف دولت در ماه‌های اخیر بوده، می‌تواند روند صعودی بازار را ادامه دار کند.
دی ماه 97 حمید میرمعینی کارشناس بازار سرمایه اختلال در نظام اقتصادی کشور در اثر اختلالات نرخ دلار، تنگ شدن حلقه تحریم‌ها و کاهش فروش نفت ایران در اثر تحریم‌ها می‌تواند شرکت‌های بورسی را متاثر کند و دامنه آن می‌تواند همه گروه‌ها بجز گروه‌های پتروشیمی، فولاد و معدنی را شامل شود.
دی ماه 97 غلامرضا کرد زنگنه رئیس‌ هیات‌مدیره بیمه معلم پرتفوی شرکت از حدود 300 میلیارد تومان قطعا به بیش از 1700 میلیارد تومان خواهد رسید که رشدی بیش از 5‌برابر را نسبت به پنج سال گذشته تجربه خواهد کرد.
آذر ماه 97 شاپور محمدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار رییس سازمان بورس از راه اندازی نخستین قرارداد آتی سبد سهام تا دو هفته آینده خبر داد؛ به گفته شاپور محمدی اعلام EPS به بازار از سوی ناشران به طور کامل ممنوع نیست.
آذر ماه 97 فرزاد ارزانی مدیر عامل فولاد هرمزگان این شرکت در 8 ماه نخست امسال توانست نسبت به مدت مشابه سال گذشته در زمینه تولید رشد 7درصدی را تجربه کند، افزود: این درحالی است که در 8 ماه 96 نیز رکورد تولید داشته‌ایم.
آذر ماه 97 محمد زارع پور اشکذری مدیرعامل زامیاد مدیرعامل زامیاد از تولید نسل جدید وانت های پادرا و پیکاپ ریچ از ابتدای سال آینده و افزایش سهم 40 درصدی بازار در سال 98 خبر داد.
آذر ماه 97 عظیمیان مدیرعامل برنامه گروه فولاد مبارکه در سال جاری نیز این شرکت ابتدا بازارهای داخلی را تامین کرده و پس از آن با رویکرد حفظ بازارهای صادراتی، بخشی از محصول‌های خود را به بازارهای جهانی اختصاص داده است.
آبان ماه 97 شاپور محمدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار هنوز چهار ماه به پایان سال 97 باقی مانده و به‌طور قطع در این مدت عرضه‌های زیادی خواهیم داشت و 594 شرکت کنونی در بورس و فرابورس به 600 شرکت افزایش خواهند یافت.
آبان ماه 97 علیرضا عسگری مارانی کارشناس ارشد بازار سرمایه با انتشار صورت های مالی 6 ماهه وضعیت سودآوری شرکت ها یکی پس از دیگری مشخص می شود و این موضوع کمک می کند تا سهامداران با قطعیت و شفافیت بیشتری اقدام به خرید و فروش سهام ها نمایند.
آبان ماه 97 حمیدرضا گلپایگانی مدیرعامل حفاری شمال با موافقت سهامداران عمده به ویژه بنیاد مستضعفان، اصلاح ساختار شرکت با افزایش سرمایه 100 درصدی در دستور کار قرار گرفت.
آبان ماه 97 علی صحرایی مدیرعامل بورس تهران قرارداد آتی سبد سهام در آذر ماه وارد بازار سرمایه می‌شود، گفت :برای راه‌اندازی ابزار مالی “وارانت” باید زیرساخت‌ها آماده شود که در سال جاری از این ابزار نیز رونمایی خواهد شد.
مهر ماه 97 فردین آقابزرگی کارشناس بازار سرمایه همچنان اثرگذارترین مولفه در بازار سهام افزایش نرخ ارز است. افزایش نرخ دلار در شش ماهه ابتدای سال باعث شد روند قیمت‌ها در بورس صعودی باشد. اگر این افزایش ادامه‌ داشته باشد، بورس نیز همچنان مثبت خواهد بود.
مهر ماه 97 حباب شاخص بورس با سقوط دلار فرو ریخت علی زارعی کارشناس بازار سرمایه بدون دلیل و از روی هیجان در صف فروش سهام قرار نگیرند، چرا که ممکن است سهامی که این روزها به‌صورت هیجانی در بورس می فروشند، از نظر بنیادی مناسب باشد و در آینده با رشد همراه شود.
مهر ماه 97 مهدی طحانی کارشناس بازار سرمایه با توجه به شرایط اقتصادی کشور امکان دارد شاخص بورس تا آخر امسال به 200 هزار واحد نیز افزایش یابد.
شهریور ماه 97 علی اسلامی بیدگلی رییس هیات مدیره شرکت آرمان آتی استفاده از هر راهکاری که منجر به کاهش هیجانات و رفتارهای غیر کارشناسی در بازار سرمایه شود، به رشد بلندمدت بازار کمک می کند.
شهریور ماه 97 علیرضا کدیور عضو هیئت مدیره فرابورس یکی از مهمترین آسیب های بازار سرمایه وجود شایعات درباره برخی سهام و گروه ها است که برای ارائه راهکار در این رابطه باید ابتدا دلایل بروز این گونه شایعات را بررسی کرد.
شهریور ماه 97 مدیرعامل شرکت ثاخت از تغییرات ساختاری شرکت خبر داد دکتر مازیار حسینی مدیرعامل شرکت بین المللی توسعه ساختمان (ثاخت) قطعا به تغییرات ساختاری نیاز داریم که به تدریج انجام خواهد شد. اصلاحات در ساختار و فرایندها از یک سو و اصلاحات در شیوه انجام کارها و نگاه ها و نگرش ها از سوی دیگر باید در مجموعه صورت گیرد.
مرداد ماه 97 آزاد سازی نرخ ارز، محرک بازار سرمایه حمیدرضا مهرآور مدیر عامل شرکت کارگزاری بانک سامان محرک اصلی رشد بازار سرمایه در هفته های اخیر بحث آزاد شدن نرخ دلار شرکت های صادراتی است.
مرداد ماه 97 وضعیت شرکت ملی صنایع مس ایران با اجرایی شدن تحریم ها محسن بازارنوی عاون مالی و اقتصادی شرکت ملی صنایع مس ایران با وجود این که با توجه به رشد نرخ دلار و افزایش قیمت فروش محصولات انتظار می رود که روند افزایشی سودآوری این شرکت ادامه یابد اما با توجه به سهم صادراتی این شرکت باید دید آغاز تحریم های جدید آمریکا علیه ایران آیا مشکلاتی در زمینه فروش صارداتی یا نقل و انتقال حاصل از آن ایجاد می کند یا خیر؟
مرداد ماه 97 مهدی طحانی مدیرعامل شرکت مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه هرگونه تخطی بانک های تجاری از دستورالعمل بانک مرکزی در خصوص سود بانکی را هم به زیان بازار سرمایه و هم بازار پول دانست.
مرداد ماه 97 تشریح برنامه‌های شرکت بیمه حکمت صبا دکتر غلامحسین چایچی مدیرعامل بیمه حکمت صبا تهیه و تولید پکیج‌های بیمه‌ای یا محصولات خاص برای خانواده سهامداران و تقویت برنامه‌های ارتقای سهم بیمه‌های عمر و رشته‌های سودده در پرتفوی شرکت از برنامه‌های امسال این شرکت است.
تیر ماه 97 مهندس عباس صفاکیش مدیرعامل هلدینگ فارس و خوزستان و سیمان مدیرعامل هلدینگ فارس و خوزستان و سیمان تامین با تاکید بر همدلی و هم افزایی ، اهم اولویت‌های این هلدینگ را حفظ و ارتقاء تولید و کیفیت محصول ، افزایش فروش و کاهش هزینه تمام شده اعلام کرد.
تیر ماه 97 بهروز رحمتی مشاور مدیرعامل و مدیر امور سهام و سرمایه‌گذاری و مجامع شرکت مس با توجه به این‌که در شرایط کنونی کشور راه‌های تامین مالی از کشورهای خارجی سخت‌تر خواهد شد، باید افزایش سرمایه قابل‌توجه در دستور کار اساسی شرکت مس قرار بگیرد تا با انجام طرح‌های توسعه با هدف افزایش ظرفیت تولید پایدار از یک‌سو اعتبار بین‌المللی بنگاه اقتصادی مس حفظ شود و هم‌زمان از سوی دیگر باعث اعتماد فعالان بازار سرمایه و سهامداران به فملی شویم.
تیر ماه 97 جعفر ربیعی مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس بر اساس برنامه ریزی های انجام شده تا پایان سال 1400 میزان تولید هلدینگ خلیج فارس به 45 میلیون تن خواهد رسید.
خرداد ماه 97 مهدی طحانی مدیرعامل شرکت مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه رکورد شکنی در شاخص کل بورس تهران را نتیجه ایجاد ساختارهای مناسب در بازار سرمایه دانست و گفت: بازار سرمایه ایران در وضعیت فعلی حداقل تا شاخص 140 هزارتایی حباب ندارد.
خرداد ماه 97 روح الله حسینی مقدم معاون ناشران و اعضای شرکت بورس سرنوشت مراودات بین المللی اقتصاد ایران بر روابط خارجی شرکت های حاضر در بازار سرمایه بسیار تاثیر گذار است.
خرداد ماه 97 همایون دارابی تحلیلگر بازار سرمایه پیش‌بینی می‌شود با توجه به وضعیت اقتصادی و سیاست‌های پیش رو، شاخص بازار سرمایه در هفته‌های آینده در مجموع روند صعودی داشته باشد.
خرداد ماه 97 کیوان شیخی کارشناس بازار سرمایه در صورت رفع موانع تولید در کشور، حمایت از تولید کنندگان داخلی و ادامه دار شدن روابط تجاری ایران با کشورهای اروپایی، می توان انتظار روند صعودی معاملات را در میان و بلند مدت داشت.
اردیبهشت ماه 97 مجید میرزایی کارشناس بازار سرمایه حال حاضر واکنش بورس به این اتفاق مثبت است اما در آینده ای نزدیک تاثیر بنیادی آن به صورت واقعی مشخص می شود.
بهمن ماه 96 سرکار خانم محبعلی معاون سرمایه گذاری وامورشرکت‌های سمگا بهتر است، افرادی که تخصص کافی در خرید و فروش سهام ندارند و از سوی دیگر علاقه مند به سرمایه گذاری در بازار هستند به صورت غیر مستقیم و با خرید واحدهای سرمایه‌گذاری ETF ها و صندوق‌های سرمایه گذاری این کار را انجام دهند.
آذر ماه 96 احمد مقدم مدیرعامل شرکت کاغذ پارس با عنایت به خط مشی شرکت مبنی بر فعالیت شفاف همواره سعی نموده ایم با حفظ منافع سهامداران در این زمینه بکوشیم.
آبان ماه 96 مجید توتونچی مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری شمال شرق با توجه به اهمیت بخش مسکن که شمال شرق کشور نیز از آن مستثنی نیست، به طور طبیعی ما نیز باید به گونه ای برنامه ریزی میکردیم که نیاز مردم را در وهله نخست به لحاظ آماری بسنجیم و با توجه به نیاز گروه‌های هدف، پروژه‌های خود را متناسب با نیاز جامعه تعریف کنیم.
آبان ماه 96 هوشنگ دادوش مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری پارس توشه ما یک شرکت سرمایه گذاری هستیم و مسلما به سایر حوزه هایی که بدانیم برای ما سودآور است وارد خواهیم شد. هر حوزه ای که به نظر شرکت پارس توشه سودآور باشد ممانعتی برای ورود ندارد و ما نیز به آن فکر خواهیم کرد.
مهر ماه 96 محمدبیک محمدلو مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری شاهد شرکت شاهد برنامه افزایش سرمایه برای سال جاری را دارد. در نظر داریم تا با سرمایه جدید در انواع فعالیت های جدید سرمایه گذاری کنیم. این افزایش سرمایه از سود انباشته خواهد بود و در نظر داریم تا قبل از مجمع عادی سالیانه سال 96 آن را عملیاتی سازیم.
مهر ماه 96 لطف ا… نائب زاده رئیس هیات مدیره شرکت لبنیات کالبر لبینات کالبر در ورود به بازار صادراتی اشتباه کرده و زمانی وارد بازار صادراتی شد که رقبا به این بازار نفوذ کرده بودند و ما برای ورود به بازار برخی از کشورها باید به گونه ای عمل می کردیم که سهم بازار آن ها را بگیریم.
مهر ماه 96 وحید وحیدی معاون مالی و اقتصادی گروه صنایع شیر ایران شرکت پگاه آذربایجان غربی توانسته متناسب با بودجه و پیش بینی ها جلو رود. این شرکت فروش شش ماهه خود را متناسب با بودجه جلو رفته و به همین دلیل انتظار می رود بتواند در پایان سال به تعهد خود به سهامداران عمل کند.
مهر ماه 96 غلامحسن تقی نتاج مدیرعامل بانک قوامین قانون بانک مرکزی مبنی بر کاهش نرخ سود بانکی برای پیشرفت اقتصاد بوده و به حق این نهاد از سیاست های خوبی در این خصوص برخوردار است. بانک قوامین نیز در راستای این موضوع حرکت کرده و گام بر می دارد. این بانک نیز با توجه به دستورات نهاد ناظر یعنی بانک مرکزی به فعالیت خود ادامه می دهد.
مهر ماه 96 احمد چراغ مدیرعامل شرکت گروه صنایع پمپ سازی ایران شرکت در نظر دارد تا افزایش سرمایه ای از محل آورده نقدی و مطالبات داشته باشد تا شرکت گروه صنایع پمپ سازی ایران به سمت سرمایه 100 میلیارد تومانی پیش رود.
مهر ماه 96 حسن قالیباف اصل مدیرعامل شرکت بورس تهران در سال جدید نیز برنامه پذیرش شرکت ها در بورس ادامه دارد، تعداد نمادهای زیادی در بورس پذیرفته شده اند که تعداد آن ها به بیش از 40 عدد می رسد.
شهریور ماه 96 سید حمید مصطفوی مدیرعامل شرکت سبحان انکولوژی شرکت سبحان انکولوژی مجوز ساخت بیش از 50 داروی جدید را گرفته است، این داروها کم کم روانه بازار خواهند شد، کما اینکه بسیاری از آن ها در سال 96 نیز به بازار وارد شدند.
شهریور ماه 96 محمدرضا شانه ساز مدیرعامل شرکت گروه سرمایه گذاری دارویی تامین حدود سه سال است که صنعت دارو افزایش نرخی را شاهد نبوده و به همین دلیل این صنعت با مشکلات زیادی رو به رو بوده است، بنابراین تک نرخی شدن ارز نیز از جمله مواردی است که هزینه های شرکت را بالا می برد.
شهریور ماه 96 محمد اسعدی مدیرعامل شرکت سیمان سپاهان شرکت سیمان سپاهان توانسته هزینه های مالی خود را به میزان 65 میلیارد ریال کاهش دهد که این رقم برابر با کاهش 18 درصدی هزینه های مالی است.
شهریور ماه 96 محمدعلی میرزا کوچک شیرازی مشاور گروه دارویی البرز و مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری اعتلا البرز با توجه به اینکه اکثر شرکت های دارویی از جمله گروه دارویی البرز مواد اولیه خود را از طریق واردات و خارج از ایران تامین می کنند مسلما تک نرخی شدن ارز موجب افزایش بهای تمام شده و کاهش سود شرکت ها می شود.
شهریور ماه 96 مهدی شهیدی رئیس هیئت مدیره آسان پرداخت پرشین شرکت برای تامین مالی از بانک یا افزایش سرمایه استفاده می کند، افزایش سرمایه اخیر از محل سود انباشته به میزان 100 درصد برای تامین مالی و خرید دستگاه های پوز جدید صورت خواهد گرفت. این افزایش سرمایه به تصویب مجمع رسیده و به زودی اجرایی خواهد شد.
شهریور ماه 96 حسن عمو زاده مدیرعامل وپترو چالش عمده این شرکت حجم مطالبات سنواتی بالای این شرکت است که بخاطر دعاوی NPC جرایمی را متحمل شده است، علاوه بر آن بدهی هایی نیز وجود دارد که عمده آن ها، سنواتی هستند، از جمله این بدهی ها، بدهی های مربوط به بانک کشاورزی بابت وام کارخانه اسید سیتریک و بدهی به سهامدار عمده بابت مطالبات موجود است.
شهریور ماه 96 حمید ابدالی مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری سایپا شرکت سرمایه گذاری سایپا در نظر دارد تا افزایش سرمایه ای را ترتیب دهد. این افزایش سرمایه در هیئت مدیره مطرح شده و به تایید سازمان بورس نیز رسیده است. این افزایش سرمایه 25 درصدی و از محل آورده نقدی و مطالبات خواهد بود. در صورت قطعی شدن اطلاعات، از طریق سامانه کدال منتشر خواهد شد.
شهریور ماه 96 سید ضیاء ایمانی مدیرعامل بانک مهر اقتصاد بانک مهر اقتصاد به تبعیت از قانون بانک مرکزی و تحت نظر سیاست های این بانک ادغام خواهد شد. این موضوع نیز توسط بانک مرکزی و خود بانک مهر اقتصاد دنبال می شود.
مرداد ماه 96 قاسم توکلی رئیس هیئت مدیره شرکت پتروشیمی پردیس از جمله دلایل کاهش ای پی اس شرکت پتروشیمی پردیس می توان به سه دلیل عمده اشاره کرد که دلیل اول به کاهش نرخ محصولات نسبت به مقطعی از زمان دارد که پیش بینی صورت گرفت.
مرداد ماه 96 امیری مشاور مدیرعامل شرکت توسعه بازرگانی آهن و فولاد میلاد شرکت در نظر دارد تا هر چه سریعتر از بازار توافقی خارج شده و به بازار بالاتر وارد شود. در سال جاری با مشورت مدیران و سازمان بورس همچنین در نظر گرفتن تمامی شرایط لازم این موضوع دنبال خواهد شد.
مرداد ماه 96 مجید خاموردی مدیرعامل شرکت سیمان بجنورد وضعیت فروش سیمان بجنورد مناسب بوده و توانسته متناسب با بودجه پیش رود. یعنی در حال حاضر سیمان بجنورد از آنچه که پیش بینی کرده عقب نبوده و به همین دلیل تحقق سود پیش بینی شده نیز دور از انتظار نیست.

از همین حالا در جریان پیش بینی بزرگان بازار باشید
من را هم در جریان بگذار

کاربرانی که از اپلیکیشن رادیوسهام در گوشی خود استفاده می کنند برای مشاهده جدول اینجا را کلیک نمایند.

برگرفته از سیگنــال

دیدگاهتان را بنویسید