همتی: عده ای تلاش می کنند آمریکا را تطهیر کنند
سایت ارزی (Arzee)/ رئیس کل بانک مرکزی گفت: عده ای تلاش می کنند آمریکا را تطهیر کنند.
همتی افزود: ما از طریق 3 بانک شروع کردیم و یک بانک ترکیه ای، یکی اروپایی و دیگری از شعب بانک های فعال خودمان در امور بین الملل بود که توانست از اوفک مجوز بگیرد.
همتی ادامه داد: قبلا هم چند بار مطرح شده که سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده که ما مجوز کلی را گرفته ایم، بله مجوز کلی گرفته بودند ولی هر بار ما می خواستیم به حساب کارگزار سازمان بهداشت جهانی در سوییس و بانک یو بی اس پول بریزیم می گفتند هر مرحله بروید مجوز جداگانه بگیرید.
رئیس کل بانک مرکزی با مغرضانه خواندن این نوع اقدامات آمریکا، بیان داشت: بعضی ها نادانسته و یا مغرضانه تلاش می کنند که اقدامات غیرانسانی آمریکا را تطهیر کنند. من سوال می کنم آمریکا که می گوید مجوز خرید دارو را داده، نفت را که کامل تحریم کرده، پول های بانک مرکزی را در همه جای دنیا تحریم کرده، پتروشیمی و فولاد ما را که تحریم کرده و اگر واقعا تحریم نکرده منابع را ما از کجا باید تامین کنیم و اینها را بخریم؟
وی خاطرنشان کرد: ما از اول سال تاکنون 2.7 میلیارد دلار دارو خریدیم ولی با روش های مختلف و جابجایی و با دور زدن بوده است. همه بانک ها را تحریم کردند و این یک مورد خاص نیز تحت فشار افکار عمومی جهان قبول کردند.