2025/07/24

ارزی

اخبار، تحلیل و بررسی اقتصادی و بازار بورس و ارزهای دیجیتال

عرضه اوراق کنارگذر جنوبی تهران به زودی در بورس

عرضه اوراق کنارگذر جنوبی تهران به زودی در بورس

عرضه اوراق کنارگذر جنوبی تهران به زودی در بورس

به گزارش ارزی(Arzee.ir) به نقل از اقتصاد آنلاین،

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر؛ امیرمحمود غفاری، معاون وزیر راه با اشاره به عرضه نخستین اوراق آزادراهی کشور در بازار سرمایه که ضمانت تعهدات آن بر عهده این بانک قرار گرفته است، گفت: تامین مالی حوزه زیرساخت‌ها از طریق بازار سرمایه دارای مزایای فراوانی جهت تسریع و تسهیل پروژه‌های مهم حوزه حمل و نقل کشور است.

وی ادامه داد: یکی از قابل قبول ترین کالاهایی که می‌تواند در بازار سرمایه عرضه شود، کالای حمل و نقلی است به این دلیل که دارای ضمانت بازگشت سرمایه است.

به گفته وی تامین مالی حوزه زیرساخت‌ها از طریق بورس در همه جای دنیا پیگیری می‌شود.

وی به اقدامات انجام شده برای رفع موانع عرضه کالای حمل و نقلی در بازار سرمایه کشور طی چند ماه گذشته اشاره کرد و گفت: با پیگیری‌های انجام شده طی 17 ماه گذشته، بخش زیادی از موانع مقرراتی این موضوع مرتفع شده و هم اکنون این آمادگی وجود دارد که تامین مالی پروژه‌های زیرساختی از بازار سرمایه صورت بگیرد.

معاون وزیر راه یکی از مزیت‌های مهم استفاده از ظرفیت بازار سرمایه را کاهش هزینه‌های تامین مالی پروژه‌ها دانست و افزود: با استفاده از این روش، پس از این کمتر ناگزیر به بهره گیری از فاینانس‌های خارجی با هزینه بالا هستیم ضمن آنکه تضمین بالایی برای برگشت سرمایه افرادی است که به بورس وارد خواهند شد.

غفاری به نقش بانک عامل بخش مسکن در نخستین عرضه اوراق آزادراهی کشور در بورس اشاره و عنوان کرد: مهم‌ترین زحمت در پروسه این روش تامین مالی بر عهده این بانک است. البته بانک همراهی ویژه ای در این مسیر داشته به طوری که علاوه بر آنکه نقش ضامن را بازی کرده، در تسهیل امور نیز در حوزه‌های مختلف کمک ویژه ای کرده است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به دیگر پروژه‌های در دست اجرا که قرار است تامین مالی آنها از طریق بازار سرمایه صورت گیرد نیز اشاره کرد و گفت: پروژه مهم بعدی در حوزه زیرساخت، کنارگذر جنوبی تهران است.

وی همچنین از افتتاح 14 پروژه مهم ریلی و آزادراهی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: افتتاح این پروژه‌ها نهایی شده و ادبیات بورسی این پروژه توسط یک شرکت تامین سرمایه وابسته به یک بانک تخصصی دولتی انجام شده و به زودی در بازار سرمایه عرضه می‌شوند.

گفتنی است نخستین اوراق آزادراهی کشور دوشنبه هفته گذشته در بازار سرمایه منتشر شد که در جریان انتشار این اوراق، بانک عامل، ضمانت تعهدات اوراق منفعت به ارزش 2 هزار میلیارد ریال جهت احداث و بهره برداری آزادراه گرمسار- سمنان (حرم تا حرم) را برعهده گرفت.

برگرفته از سیگنــال

دیدگاهتان را بنویسید