شستا با صف خرید ۵۴میلیارد تومانی هفته را به پایان برد

به گزارش ارزی(Arzee.ir) به نقل از اقتصاد آنلاین،
اقتصادآنلاین-سیده زینب رزم گیر؛ در پایان معاملات امروز بورس، سهام شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی، مانند سه روز گذشته سبزپوش شد و 4.8درصد رشد کرد و بین نمادهای پرتراکنش قرار گرفت.
«شستا» معاملات امروز را متعادل و در محدوده 1400تومان آغاز کرد. در همان دقایق ابتدایی به صف خرید نشست و چند مرتبه این صف عرضه شد. در نهایت این نماد آخرین روز هفته را با صف خرید 38میلیونی به ارزش حدود 54میلیارد تومان ترک کرد. گفتنی است این نماد شاهد حدود 160میلیارد تومان ورود پول شد و گروه «شرکتهای چندرشتهای صنعتی» بیشترین ورود پول را از آن خود کرد.
سهام شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی در آخرین معاملات خود، عدد 14,360ریال را ثبت کرد که نسبت به روز گذشته حدود پنج درصد افزایش یافته است. همچنین با دست به دست شدن حدود 448میلیون برگه سهم، روز بعدی معاملاتی خود را با 14,340ریال آغاز خواهد کرد.
ارزش معاملات امروز «شستا» به حدود 643میلیارد تومان رسید. همچنین 87درصد از سهام شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی را حقیقیها و 13درصد را حقوقیها خریداری کردند. از طرف دیگر، حدود 278میلیون برگه سهم(62درصد) را افراد حقیقی و 170میلیون برگه سهم(38درصد) را کدهای حقوقی به فروش رساندند. همچنین میانگین حجم خرید حقیقیها 36هزار سهم و میانگین حجم خرید حقوقیها حدود یک میلیون سهم بود. در طرف دیگر میانگین حجم فروش حقیقیها نیز 12هزار سهم و میانگین حجم فروش حقوقیها حدود 3.1میلیون سهم بود.
برای مشاهده تصویر در اندازه اصلی روی آن کلیک کنید
برگرفته از سیگنــال