شرکتهای دانش بنیان و بازار سرمایه

به گزارش ارزی(Arzee.ir) به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه
بازار سرمایه محل تلاقی انواع صنایع، کسب و کارها و تخصص هاست، از صنایع فولادی و پتروشیمی و پالایشگاهی گرفته تا دارویی و هتلداری و رایانهای، از رشتههای مالی و حسابداری گرفته تا حقوق و فناوری اطلاعات. شرکتهای معظم و فعال در صنایع مختلف برای تجهیز منابع به تامین مالی از طریق بازار سرمایه روی میآورند. در این فضا رسالت رکن تنظیم گر بازار(رگولاتور)، افزایش کارایی تخصیصی است بطوریکه انواع بنگاههای اقتصادی با بالاترین درجه از کارایی بتوانند از منافع بازار سرمایه که همان تخصیص بهینه منابع است منتفع شوند. در دو دهه اخیر در کشور ما کسب و کارهای با موضوع ارائه خدمات و فروش کالا مبتنی بر دانش فناوری اطلاعات و بر پایه اینترنت متولد شدند و در حال رشد هستند هرچندکه بر اساس آمار با میانگین جهانی فاصله دارند. افزایش ضریب نفوذ اقتصاد دیجیتال در فضای کلان اقتصادی و سرعت رشد تکنولوژی، کشورهای در حال توسعه را ناگزیر به بسترسازی برای توسعه شرکتهای دانش بنیان میکند.
بها دادن به کسب و کار دیجیتال با تقویت شرکتهای دانش بنیان میسر خواهد بود. شرکتهایی که در ذات خود توامان ریسک و بازده بالا دارند.
بورس تهران بعنوان بازوی اجرایی بازار سرمایه وظیفه دارد پیش قدم در وصل شرکتهای دانش بنیان با بازار سرمایه باشد. بهگونهای که با تعامل هر چه پایدارتر و مستحکمتر بازار سرمایه با مجموعههای دانش بنیان یک رابطه برد برد به ارمغان آید.
امکان پذیرش شرکتهای حایز شرایط و تامین مالی از طریق ابزارها و نهادهای مالی جدید از مزایای بورس برای شرکتهای دانش بنیان است، در بازار سرمایه نیز نیازمندیهایی وجود دارد که در صورت ایجاد ارتباط دو طرفه با همت شرکتهای استارتاپی که در حوزه فناوری اطلاعات فعال هستند مرتفع خواهد شد.
از اهداف برگزاری همایش شرکتهای دانش بنیان، بازار سرمایه و دورنمای آینده، ایجاد فضای تعاملی جهت انتفاع کسب و کارهای دانش بنیان و بازار سرمایه است که انشالله با استمرار آن با نگاه ملی، منافع صاحبان ایده بعنوان بنیان گذاران مجموعههای دانش بنیان و سرمایه گذاران این حوزه حداکثر گردد، ضمن اینکه معرفی شرکتهای دانش بنیان توسعه یافته به جوانان ساعی و نخبه کشور نویدبخش آیندهای روشن برای فعالیت در این زمینه خواهد بود.
برگرفته از سیگنــال