“سهرمز” به هر سهم ٧٣۴ ریال اختصاص داد

به گزارش ارزی(Arzee.ir) به نقل از رادیو سهام،
شرکت سیمان هرمزگان در دوره 9 ماهه منتهی به 31 مرداد ماه 1399، به ازای هر سهم خود 734 ریال کنار گذاشت که نسبت به دوره مشابه در سال گذشته که سود هر سهم 403 اعلام شده بود، از افزایش 82 درصدی در هر سهم حکایت دارد.
به گزارش رادیوسهام، شرکت سیمان هرمزگان با سرمایه یک هزار و 84 میلیارد ریال، صورتهای مالی 9 ماهه نخست دوره مالی منتهی به 30 آبان 1399 را به صورت حسابرسی نشده منتشر کرد.
شرکت سیمان هرمزگان در دوره یاد شده، مبلغ 795 میلیارد و 166 میلیون ریال سود خالص کسب کرد و بر این اساس مبلغ 734 ریال سود به ازای هر سهم خود اختصاص داد که نسبت به دوره مشابه در سال گذشته از افزایش 82 درصدی برخوردار است.
یادآوری میشود “سهرمز” در دوره 9 ماهه نخست سال مالی منتهی به 30 آبان 1398 (حسابرسی شده)، سود هر سهم را مبلغ 403 ریال و سود خالص را 436 میلیارد و 525 میلیون ریال قید کرده است.
برگرفته از سیگنــال