سرمایه گذاران بازار طلا این خبر را جدی بگیرند

به گزارش ارزی(Arzee.ir) به نقل از اتحادیه طلا، گزارش وبگاه Scrap Monster تقاضای سرمایه گذاری برای طلا در بازار هند در سه ماه سوم امسال با 35 درصد کاهش به کمتر از 22.3 تن رسیده است.
بر اساس این گزارش تحلیلگران بر این باورند که تقاضای سرمایه گذاری برای طلا در سه ماه پایانی امسال نیز روند نزولی خواهد داشت که علت اصلی آن کاهش خرید از سوی مردم روستانشین خواهد بود.
روستاییان هند در فصل جاری زراعی با کاهش شدید تولید محصولات کشاورزی روبرو بوده اند و این مساله تاثیر منفی زیادی بر درآمد و در نتیجه خرید طلا توسط کشاورزان داشته است.
تقاضای طلا در هند معمولا پس از فصل برداشت پاییزه با افزایش روبرو می شود ولی زیان و ضرر سنگین کشاورزان در فصل زراعی جاری موجب افت شدید خرید طلا شده است. این مساله موجب می شود تا تقاضای طلا در هند با افت 50 تا 60 درصدی نسبت به سال قبل روبرو شود. تقاضای مناطق روستایی هند بیش از 60 درصد کل تقاضای طلای این کشور را تشکیل می دهد.
برگرفته از سیگنــال