تسنیم/ابوالقاسم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به جلسه اخیر مدیران شرکت‌های هواپیمایی، سازمان هواپیمایی کشوری و اعضای کمیسیون عمران مجلس اظهار کرد: سه شنبه هفته جاری در رابطه با بحث افزایش قیمت بلیط هواپیما جلسه‌ای برگزار و روز چهارشنبه در جلسه با نماینده کمیسیون عمران مجلس نتایج آن اعلام می شود.

وی افزود: تا پیش از سال 98 قیمت بلیط هواپیما افزایشی نداشت اما در اردیبهشت 99 به دلیل مسائل مربوط به شیوع ویروس کرونا 30 درصد قیمت بلیط افزایش یافت. در آن زمان برخی از شرکت‌های هواپیمایی از این امکان استفاده کردند اما برخی دیگر از آنها قیمت بلیت خود را افزایش ندادند و در دوره کرونا ترجیح دادند افزایش قیمتی نداشته باشند.

وی یادآور شد: امیر زنگنه رئیس سازمان هواپیمایی کشوری دیروز دستور دادن جمع بندی نهایی برای قیمت بلیط هواپیما انجام و نتایج آن اعلام شود.

معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری با تأکید بر اینکه برخی ایرلاین‌ها بیش از  30 درصد مصوب، قیمت بلیط هواپیما را افزایش داده‌اند، تصریح کرد: قیمت کنونی بلیط هواپیما بالاست و قطعاً کاهش خواهد یافت. برنامه سازمان هواپیمایی کشوری این بوده که در همان حد 30 درصد اردیبهشت ماه قیمت‌ها افزایش یابد اما برخی شرکت‌های هواپیمایی از این قیمت ها فراتر رفته و بلیط را با قیمت بسیار بالاتر به فروش رسانده‌اند