2025/04/22

ارزی

اخبار، تحلیل و بررسی اقتصادی و بازار بورس و ارزهای دیجیتال

راهنمای خرید گوشی اقتصادی شیائومی، پوکو و ردمی (تیر ۱۴۰۰)

راهنمای خرید گوشی اقتصادی شیائومی، پوکو و ردمی (تیر ۱۴۰۰)

در این مطلب به معرفی گوشی‌های اقتصادی از برند شیائومی و زیرمجموعه‌های آن یعنی ردمی و پوکو می‌پردازیم که خوشبختانه در بازار ایران فعالیت گسترده‌ای داشته و تا اینجای کار عملکرد بسیار خوبی را هم از آن‌ها شاهد بوده‌ایم.

شیائومی یکی از بهترین و بزرگ‌ترین شرکت‌های تولیدکننده‌ی گوشی هوشمند به حساب می‌آید که در نبود هواوی، در بازارهای مختلف کاملا پرچم‌دار برندهای چینی به حساب می‌آید. عامل اصلی موفقیت این برند در مدت زمان کوتاهی که به نسبت شرکت‌هایی نظیر سامسونگ و اپل از فعالیت آن در بازار می‌گذرد، کیفیت ساخت بالا و قیمت مناسب محصولات آن است. به همین خاطر کاربران زیادی در بازه‌ی زمانی کوتاه جذب آن شده‌اند.

شیائومی صرف نظر از محصولی که تولید می‌کند، تا جای ممکن از دریافت سود زیاد صرف نظر کرده و به حداقل راضی است. در نتیجه‌ی این امر گوشی‌های این شرکت غالبا کمتر از ۱۰۰۰ دلار قیمت‌گذاری می‌شوند. البته در حال حاضر اگر محصولی پرچم‌دار و بسیار قدرتمند با برند خود شرکت و نه زیرمجموعه‌های آن تولید شود، قیمت آن بیشتر از ۱۰۰۰ دلار یا همین حوالی خواهد بود. اما دو زیرمجموعه‌ی قدرتمند آن عملکرد بسیار خوبی در این زمینه دارند.

البته در این مطلب نامی از زیرمجموعه‌ی سوم شیائومی یعنی بلک‌شارک نیامده چون گوشی‌های این برند گیمینگ هستند. اگرچه قیمت بسیار مناسبی هم برای آن‌ها در نظر گرفته شده است اما به‌سختی می‌توان آن‌ها یا لوازم جانبی آن‌ها را در بازار یافت. به همین خاطر در این لیست گوشی‌هایی را شاهد خواهید بود که بیشتر در بازار ایران در دسترس قرار دارند و درواقع امتحان خود را پس داده‌اند.

محدوده‌ی قیمتی که برای محصولات حاضر در این لیست در نظر گرفته شده از حدودا ۲٫۵ تا ۷ میلیون تومان متغیر است؛ بازه‌ی قیمتی که گوشی‌های بسیار خوبی از برندهای ردمی و پوکو در آن وجود دارند و عملکرد بسیار خوبی را هم از آن‌ها شاهد بودیم.

اما می‌پردازیم به معرفی این گوشی‌ها که از سه‌برند می، ردمی و پوکو هستند تا شما عزیزان در انتخاب یک گوشی اقتصادی خوب و باکیفیت با مشکل مواجه نشوید، چرا که تنوع آن‌ها بسیار زیاد است و همین مورد شاید فرایند انتخاب را کمی پیچیده کند.



۱. شیائومی می ۱۱ لایت

مشخصات فنی

  • نمایشگر ۶٫۵۵ اینچی AMOLED با وضوح ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ و رفرش‌ریت ۹۰ هرتز – تراکم پیکسلی ۴۰۲ پیکسل بر هر اینچ – دارای پوشش محافظ گوریلاگلس ۵
  • دارای گواهی ضد آب IP53 – مقاوم در برابر گردوغبار و قطرات آب
  • پردازنده‌ی اسنپدراگون ۷۳۲G (8 نانومتری) – پردازنده‌ی گرافیکی آدرنو ۶۱۸
  • ۴/۶/۸ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۶۴/۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی داخلی از نوع UFS 2.2 – پشتیبانی از کارت حافظه‌ی microSD مشترک
  • رابط کاربری MIUI 12 مبتنی بر اندروید ۱۱
  • دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی، فوق عریض ۸ مگاپیکسلی و ماکرو ۵ مگاپیکسلی
  • قابلیت فیلم‌برداری در وضوح ۴K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه و ۱۰۸۰P با سرعت ۳۰/۶۰/۱۲۰ فریم بر ثانیه
  • دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی با قابلیت فیلم‌برداری در وضوح ۱۰۸۰P با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه
  • دو سیم‌کارت
  • باتری ۴۲۵۰ میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر ۳۳ واتی
  • حدود قیمت: ۶٫۷ – ۸٫۳ میلیون تومان

خرید شیائومی می ۱۱ لایت

شیائومی در ماه مارس سال ۲۰۲۱ از گوش می ۱۱ لایت رونمایی کرد. محصولی که در واقع باید گفت یک میان‌رده از سری پرچم‌دارهای می ۱۱ به حساب می‌آید و از لحاظ مشخصات فنی و قیمت هم وضعیت نسبتا خوبی دارد. قبل از اینکه به معرفی مشخصات این محصول بپردازیم باید به این نکته هم اشاره داشته باشیم که شاخص‌ترین ویژگی این محصول، ضخامت فوق‌العاده کم آن است (۶٫۸ میلی‌متر) به گونه‌ای که باعث شده این گوشی با اندازه‌ی نسبتا بزرگ ۶٫۵۵ اینچ، تنها ۱۵۷ گرم وزن داشته باشد.

می ۱۱ لایت را در واقع باید یک گوشی میان‌رده به حساب بیاوریم؛ بنابراین انتظاری که از آن داریم هم باید به همین مقدار محدود شود و نه بیشتر. اگرچه این گوشی نام پرچم‌دارها را یدک می‌کشد اما باید به پسوند لایت هم توجه داشته باشیم. برای این گوشی از پردازنده‌ی اسنپدراگون ۷۳۲G استفاده شده که به همراه پردازشگر گرافیکی آدرنو ۶۱۸ و ۴/۶/۸ گیگابایت حافظه‌ی رم، وظیفه‌ی امور پردازشی، گرافیکی و مولتی‌تسکینگ را بر عهده دارند.

همچنین می ۱۱ لایت در چند مدل با حافظه‌ی داخلی ۶۴/۱۲۸ گیگابایت راهی بازار می‌شود که فناوری آن از نوع UFS 2.2 است. نمی‌توان گفت این گوشی سریع‌ترین نوع حافظه را در بیت میان‌رده‌ها دارد اما در بین گوشی‌های شیائومی واقعا یک انتخاب خوب و ایدئال برای کسانی است که به فعلا به دنبال محصولی با اینترنت ۵G نیستند و می‌خواهند با سرعت قابل قبولی به کارهای روزمره‌ی خود رسیدگی کنند.

از سایر قابلیت‌های خوب این محصول می‌توان به نمایشگر OLED بسیار باکیفیت آن با قابلیت پشتیبانی از رنگ‌های ۱۰ بیتی و استاندارد HDR10 اشاره کرد. همچنین این نمایشگر از رفرش‌ریت ۹۰ هرتز نیز بهره‌مند است تا بدین ترتیب کاربر با لذت و نرمی بیشتری بین منوهای مختلف گوشی گشت و گذار کند.

دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی، فوق عریض ۸ مگاپیکسلی و ماکروی ۵ مگاپیکسلی هم در زمینه‌ی عکاسی و فیلم‌برداری به کمک کاربران می‌آیند که خب طبیعتا فقط عملکرد دوربین اصلی در شرایط نوری مختلف خوب است و با سایر دوربین‌ها باید در بهترین شرایط نوری به عکاسی پرداخت تا نتیجه‌ی قابل قبولی حاصل شود.

در نهایت اما می‌رسیم به منبع تغذیه‌ی این محصول که ۴۲۵۰ میلی‌آمپر ساعتی است و با شارژر ۳۳ واتی درون جعبه هم می‌توان آن را شارژ کرد. این باتری اگرچه برای یک گوشی ۶٫۵۵ اینچی با نمایشگر ۹۰ هرتزی مناسب نیست اما می‌تواند به مدت یک روز شما را همراهی کند.

لازم به ذکر است این گوشی بهترین گوشی موجود در این محدوده‌ی قیمتی نیست اما اگر به محصولات برند می شیائومی علاقه‌مند هستید، می‌توانید در این بازه‌ی قیمتی روی توانایی‌های می ۱۱ لایت حساب کنید. در نهایت باید به این مورد هم اشاره داشته باشیم که مدلی با ۴ و ۶ گیگابایت رم، تا حدودی اقتصای محسوب می‌شوند.

نقاط قوت

  • طراحی زیبا و چشم‌نواز با ضخامت فوق باریک و وزن بسیار کم
  • نمایشگر OLED بسیار باکیفیت با رفرش‌ریت ۹۰ هرتز و پشتیبانی از HDR10
  • بلندگوهای استریوی قدرتمند
  • عملکرد عالی دوربین‌ها در عکاسی و فیلم‌برداری در نور روز
  • عملکرد عالی دوربین اصلی در نور شب

دیدگاهتان را بنویسید