2025/07/13

ارزی

اخبار، تحلیل و بررسی اقتصادی و بازار بورس و ارزهای دیجیتال

جهش تولید صنعت بورسی با رشد ۱۲، ۶۱ و ۷۰ درصدی سه محصول

جهش تولید صنعت بورسی با رشد ۱۲، ۶۱ و ۷۰ درصدی سه محصول

جهش تولید صنعت بورسی با رشد ۱۲، ۶۱ و ۷۰ درصدی سه محصول

به گزارش ارزی(Arzee.ir) به نقل از بورس پرس،

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، عباس هاشمی با اشاره به تسهیل اختصاص ارز در صنعت لوازم خانگی به سایت ارزی (Arzee) گفت: طی سه ماهه اول سال تخصیص ارز قابل توجهی انجام نشده بود اما آمارها حکایت از رشد تولید ناشی از موجودی و ذخیره سال گذشته مواد اولیه، اجزا و قطعات دپو شده دارد.

وی افزود: در این صنعت به طور میانگین بین 30 تا 35 درصد اقلام وارداتی بوده و 65 تا 70 درصد بسته به پلتفرم واحدهای تولیدی، بومی سازی و سال گذشته بیش از 220 میلیون دلار داخلی سازی محقق شد. پایین‌ترین میزان داخلی‌سازی مربوط به تلویزیون با 35 درصد بود. زیرا “ماژول” مهمترین قطعات متشکله، تنها توسط سه برند بزرگ در جهان تولید می‌شود.

هاشمی ادامه داد: طی چهار اول سال جاری بیش از 501 هزار یخچال‌ و فریزر، 341.5‌ هزار تلویزیون و 290.4 هزار ماشین‌لباسشویی تولید شده که ر مقایسه با مدت مشابه سال گذشته نشان از رشد 12.4 ، 61.2 و 70.4 درصدی دارد.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressi

برگرفته از سیگنــال

دیدگاهتان را بنویسید