2025/07/07

ارزی

اخبار، تحلیل و بررسی اقتصادی و بازار بورس و ارزهای دیجیتال

ثبت بدترین عملکرد سالانه طلا در ۶ سال گذشته

ثبت بدترین عملکرد سالانه طلا در ۶ سال گذشته

ثبت بدترین عملکرد سالانه طلا در ۶ سال گذشته

به گزارش ارزی(Arzee.ir) به نقل از اقتصاد آنلاین،

به گزارش سایت ارزی (Arzee)، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با 0.2 درصد افزایش، به 1817 دلار و 78 سنت رسید و نزدیک به رکورد روز سه شنبه ایستاد که بالاترین رکورد یک ماه اخیر بود. در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با 0.3 درصد افزایش، به 1818 دلار و 70 سنت رسید.

قیمت طلا از ابتدای سال میلادی جاری تاکنون که احیای اقتصادی تقاضا برای این فلز به عنوان دارایی امن را کمتر کرده، بیش از چهار درصد کاهش داشته است در حالی که طی دو سال پیش 48 درصد رشد قیمت پیدا کرده بود.

دومنیک اشنایدر، مدیر کالاها در شرکت مدیریت مالی یو بی اس در هنگ کنگ در این باره گفت: با توجه به تحولات مثبت برای رشد اقتصادی و عادی سازی سیاستهای پولی، طلا قیمت خود را به شکل قابل قبولی حفظ کرد. می توان گفت اگر تورم را نداشتیم، شاید قیمت طلا بسیار پایین‌تر می رفت. عملکرد طلا برای سال 2021 برای سرمایه گذاران یورو یا ین کاملا مثبت بوده است.

بازده اوراق خزانه 10 ساله آمریکا از بالاترین رکورد یک ماه گذشته عقب نشینی کرد و هیچ عامل بزرگ تاثیرگذار بر روند بازارها وجود نداشت و بسیاری از معامله گران در آستانه تعطیلات سال نو از بازار خارج شدند.

شاخص دلار در برابر سبدی از ارزهای رقیب با 0.1 درصد افزایش، به 96.048 واحد رسید و رشد قیمت طلا را محدود کرد. دلار قوی‌تر طلا را که به این ارز قیمت گذاری می شود برای خریداران غیرآمریکایی گران‌تر می کند.

بر اساس گزارش رویترز، وال استریت روز پنج شنبه در سطح پایین‌تری بسته شد و در شرایطی که حجم معاملات بسیار اندک بود، عقب نشینی کرد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با 0.3 درصد افزایش، به 23 دلار و 10 سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با 0.2 درصد افزایش، در 963 دلار و 46 سنت ایستاد. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری یک درصد سقوط کرد و 1947 دلار و 78 سنت معامله شد.

برای کل سال، نقره با بیش از 12 درصد کاهش، در مسیر ثبت بدترین عملکرد سالانه از سال 2014 است. پلاتین حدود 10 درصد کاهش پیدا کرده است و پالادیم با بیش از 20 درصد کاهش، به سوی ثبت بزرگترین کاهش سالانه از سال 2015 پیش می رود.

منبع: سایت ارزی (Arzee)

برگرفته از سیگنــال

دیدگاهتان را بنویسید