2025/07/14

ارزی

اخبار، تحلیل و بررسی اقتصادی و بازار بورس و ارزهای دیجیتال

بیش‌ترین تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی در بازار سهام/ حقیقی‌ها دوباره به سمت درب‌های خروج راهنمایی شدند

بیش‌ترین تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی در بازار سهام/ حقیقی‌ها دوباره به سمت درب‌های خروج راهنمایی شدند

بیش‌ترین تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی در بازار سهام/ حقیقی‌ها دوباره به سمت درب‌های خروج راهنمایی شدند

به گزارش ارزی(Arzee.ir) به نقل از اقتصاد آنلاین،

اقتصاد آنلاینامیر مهدی زاده؛ حقوقی‌ها امروز حدود 860 میلیارد تومان وارد بازار سهام کردند. ارزش کل معاملات خرد 10 هزار و 590 میلیارد تومان بود، اشخاص حقوقی 25 درصد یعنی دو هزار و 630 میلیارد تومان سهام خریدند و مازاد خریدشان 8 درصد از کل معاملات شد.

بیشترین تزریق پول حقوقی به بورس و فرابورس در سه گروه “فلزات اساسی”، “بانک‌ها و مؤسسات اعتباری” و “مخابرات” رقم خورد در حالی که برآیند معاملات گروه‌های “استخراج کانه‌های فلزی” و “عرضه برق، گاز، بخار و آب گرم” به نفع حقیقی‌ها تمام شد.

سه نماد «فولاد»، «فملی» و «وملل» لقب بیشترین افزایش سهام حقوقی را به خود اختصاص دادند، توجه حقیقی‌ها نیز بیشتر به «کاوه»، «کگل» و «دماوند» معطوف بود.

مالکیت حقوقی در ترکیب سهامداری شرکت فولاد مبارکه اصفهان معادل 430 میلیارد تومان افزایش یافت و از سوی دیگر سهامداران حقیقی سهام فولاد کاوه با برتری 85 میلیارد تومانی ابتکار عمل را در دست گرفتند.

امروز افزایش سهام حقیقی‌ها در 32 نماد و افزایش سهام حقوقی‌ها در 109 نماد به بیش از یک میلیارد تومان رسید که جمع تغییر مالکیت دسته اول 420 میلیارد تومان و تغییر مالکیت دسته دوم هزار و 250 میلیارد تومان بود.

3

4

برگرفته از سیگنــال

دیدگاهتان را بنویسید