2025/04/22

ارزی

اخبار، تحلیل و بررسی اقتصادی و بازار بورس و ارزهای دیجیتال

بزرگترین افت دلار در ۷ ماه اخیر رقم‌خورد

بزرگترین افت دلار در ۷ ماه اخیر رقم‌خورد

مهر نوشت: با نزدیک شدن جو بایدن به رییس‌جمهوری آمریکا شاخص دلار در برابر ارزهای مهم جهان به پایین‌ترین سطح ۲ هفته‌ای رسید، در حالی که در مقابل ین ژاپن به پایین‌ترین سطح ۷ ماهه سقوط کرد.

بزرگترین افت دلار در ۷ ماه اخیر رقم‌خورد

 با نزدیک شدن جو بایدن به رئیس‌جمهوری آمریکا شاخص دلار در برابر ارزهای مهم جهان به پایین‌ترین سطح ۲ هفته‌ای رسید، در حالی که در مقابل ین ژاپن به پایین‌ترین سطح ۷ ماهه سقوط کرد.

دلار

نرخ برابری دلار با یورو ۰.۸۵ درصد افت کرد و به ۱.۱۸۲۲ واحد رسید، در حالی که نرخ برابری آن با پوند انگلیس ۰.۹۳ درصد سقوط کرد و به ۱.۳۱۰۶ رسید.

سقوط دلار در برابر ارزهای خارجی سنگین‌تر بود؛ در مقابل ین ژاپن دلار ۰.۷۴ درصد سقوط کرد و به نرخ برابری ۱۰۳.۷۱ واحد رسید، درحالی که در مقابل یوآن چین ۰.۶۸ درصد سقوط کرد و به نرخ برابری ۶.۶۰۲۶ واحد رسید.

۲۲۳۲۲۳

دیدگاهتان را بنویسید