صدا و سیما/ نخستین کارخانه بخش خصوصی تولید چادر مشکی کشور، پس از هشت سال تعطیلی در خوانسار فعالیت خود را از سر گرفت.

مدیر عامل کارخانه تولید چادر مشکی در خوانسار با اشاره به آغاز فعالیت این کارخانه از سال ۸۳ گفت: در سال ۹۱ به علت تحریم و مشکلات اقتصادی و بویژه تعرفه‌های نامناسب کارخانه تولید چادر مشکی تعطیل شد.
محمد شفیعی افزود: این کارخانه با تکیه بر توان داخلی و حمایت مسئولان شهرستان، استان و کشور و بویژه بسیج بهمن امسال فعالیت خود را آغاز کرد.  
وی گفت: این واحد تولیدی در مرحله اول ظرفیت تولید ۵ میلیون متر پارچه چادر مشکی در سال را دارد و علاوه بر چادر مشکی انواع پارچه‌های پیراهن، شلوار، مانتو، روسری نیز تولید می‌کند.
شفیعی افزود: تجهیزات این مرکز تولیدی مربوط به کشوره کره و به همت متخصصان داخلی بومی سازی و راه اندازی شده و عمده مواد اولیه این مرکز تولیدی بویژه نخ از داخل کشور تهیه می‌شود.
وی گفت:با فعالیت دورباره این کارخانه علاوه بر سالیانه ۱۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور، زمینه اشتغال ۱۰۰ نفر نیز در مرحله نخست فراهم و در مرحله بعدی تا ۲۰۰ نفر نیز اشتغال ایجاد می‌شود.