خبرآنلاین/ معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی معتقد است: تعاونی‌ها به دلیل این‌که اعضای خود را در مدیریت موثر بنگاه شریک می‌دانند، تاب‌آوری بیشتری نسبت به تنش‌های اقتصادی دارند و تاب‌آوری اقتصادی را هم بخش تعاون کشور می‌تواند توسعه دهد.

محمدجعفر کبیری در پاسخ به این پرسش که افزایش نرخ ارز در عملکرد تعاونی‌ها اثر داشته است؟ اظهار داشت: شرایط مثل همه بنگاه‌های اقتصادی بوده است.

او تصریح کرد: با این حال من معتقدم جنس تعاونی‌ها این‌گونه است که به دلیل این‌که اعضا خود را در مدیریت موثر بنگاه شریک می‌دانند، تاب‌آوری بیشتری نسبت به تنش‌های اقتصادی دارند و تاب‌آوری اقتصادی را هم بخش تعاون کشور به نظر من می‌تواند توسعه دهد.

وی در پاسخ به این پرسش که به نظر شما در دوره تحریم، بخش تعاون توانست کارکردی از خود نشان دهد یا اصلا کارکردی نداشته است؟ افزود: به نظر من حتما بخش تعاون کارکرد داشته است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: تحریم یک مثال است و کرونا مثال دیگر. زمانی که کرونا شیوع پیدا کرد، مثل همه کشورها، ما هم امکاناتی در آن سطح نداشتیم. در حوزه تولید گان، ماسک، مواد ضدعفونی‌کننده و دستکش به شدت کشور دچار مشکل بود، اما ما به فوریت یک خط اعتباری از طریق منابع صندوق کارآفرینی امید و بانک توسعه تعاون با نرخ ۱۲ درصد در اختیار ۳۰۰ تعاونی قرار دادیم. سهم تولید این گروه تا دو برابر افزایش پیدا کرد.

کبیری ادامه داد: به بخش تعاون واقعا فرصت داده شود، در کمترین زمان عمل می‌کند؛ مثل زمان جنگ که تعاونی‌های مصرف ورود پیدا کردند، الان هم شرایط این‌گونه است.

وی عنوان کرد: به اعتقاد من، ما از ظرفیت تعاونی‌های مرزنشین هم در شرایط تحریم به خوبی می‌توانیم استفاده کنیم و در این خصوص رایزنی‌هایی هم برای تسهیل فعالیت این تعاونی‌ها داریم می‌کنیم.