1403/01/09

ارزی

اخبار، تحلیل و بررسی اقتصادی و بازار بورس و ارزهای دیجیتال

پذیره نویسی صندوق جدید و با درآمد ثابت «مانی» شروع شد

پذیره نویسی صندوق جدید و با درآمد ثابت «مانی» شروع شد

پذیره نویسی صندوق جدید و با درآمد ثابت «مانی» شروع شد

به گزارش ارزی(Arzee.ir) به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه سنا، شهرام صفوی، مدیرعامل شرکت سبدگردان مانی با اشاره به درج نماد صندوق با درآمد ثابت مانی در فهرست نرخ صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله بورس تهران گفت: پذیره نویسی واحدهای این صندوق جدید با نماد “مانی” از ۱۱ امرداد برای ۵ روز کاری و از طریق همه ۱۰۸ کارگزار و سامانه های معاملاتی، شروع شد.

او ادامه داد: سرمایه اولیه صندوق در مرحله پذیره‌نویسی ۲۰۰ میلیارد تومان بوده که ۱۹۸ میلیون واحد از طریق کلیه پلتفرم های معاملاتی و بدون نیاز به مراجعه حضوری، قابلیت پذیره نویسی دارد. موسسان صندوق هم شرکت توسعه سرمایه آرمان گوهر ایرانیان و شرکت سبدگردان مانی هستند که توسط بازارگردانی مهرگان، بازارگردان اختصاصی خواهد شد .

این مقام مسئول افزود: صندوق “مانی”، معاف از مالیات و از نوع صندوق های قابل معامله در بورس است و با توجه به وجود بازارگردانی مناسب، امکان خرید و فروش واحدها در هر زمان امکان پذیر است.‏ علاوه بر این، به‌کارگیری منابع صندوق با استفاده از مدیریت حرفه ای نیروهای متخصص و با تجربه، متنوع‌سازی پورتفو و حداقل سازی ریسک صندوق به همراه بازده بالاتر از سپرده بانکی ، استراتژی اصلی بشمار می رود .

صفوی خاطر نشان کرد: صندوق‌های ‏سرمایه‌گذاری از موثرترین ابزارها برای مدیریت حرفه‌ای سرمایه در بازار های مالی به شمار می‌روند و در این میان، صندوق‌ ‏سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت مانی با توجه به بازدهی بالاتر از سپرده بانکی و ساختار شفاف تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار، جذابیت ویژه‌ای در بین سپرده گذاران بانکی و سرمایه‌گذاران خواهد داشت.‏

او درباره سود سرمایه گذاری صندوق هم توضیح داد: این صندوق دارای سود روز شمار بوده که در قیمت آن منعکس می شود و دارای سود تقسیمی دوره ای نیست. دیگر ویژگی صندوق این است که سودهای سرمایه گذاری در آن تجمیع می شود و سرمایه گذاران می توانند بدون وجود نرخ شکست یا جریمه بستن پیش از موعد، امکان کاهش یا افزایش سرمایه گذاری را فراهم کنند. همچنین صندوق با درآمد ثابت مانی، موجب تسهیل بیشتر سرمایه گذاری برای اشخاص حقیقی و حقوقی می شود.

برگرفته از سیگنــال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *