2024/04/20

ارزی

اخبار، تحلیل و بررسی اقتصادی و بازار بورس و ارزهای دیجیتال

وضعیت بازار: خیزش ارزهای دیجیتال متاورسی و پیش‌بینی نوسانات بیشتر

وضعیت بازار: خیزش ارزهای دیجیتال متاورسی و پیش‌بینی نوسانات بیشتر

طی شبانه‌روز گذشته قیمت بیت کوین تقریباً ثابت مانده است و همین امر شاید نشان‌دهنده کاهش ترس معامله‌گران بازار باشد. با این حال قیمت سندباکس طی همین‌ مدت ۷ درصد افزایش یافته است.

به گزارش کوین دسک، بیشتر آلت کوین‌ها در روز گذشته رشد داشتند و تا حدی کاهش قیمت هفته گذشته خود را جبران کردند. برای مثال دیسنترالند در روز گذشته ۳ درصد افزایش قیمت را تجربه کرده تا قیمت آن نسبت به هفته قبل بدون تغییر باشد. سندباکس دیگر ارز دیجیتال متاورسی ۷ درصد افزایش قیمت داشت.

روز گذشته، فدرال رزرو گزارش جلسه‌ای را که ابتدای ماه برگزار شده بود منتشر کرد که این گزارش حاکی از افزایشی به‌اندازه ۵۰ واحد bps نرخ بهره طی دوره‌های آینده بود.
طی شبانه‌روز گذشته قیمت سهام بازارهای بورس ایالات متحده اندکی افزایش یافت، در حالی که نمودار قیمت طلا و اوراق قرضه ۱۰ ساله خزانه‌داری آمریکا نزولی بود.

نوسانات افزایش خواهد یافت

معمولاً پس از آن‌که قیمت مدتی در محدوده‌ای مشخص نوسان می‌کند، بالاخره مقاومت‌ یا حمایت پیش روی قیمت ارزهای دیجیتال می‌شکند.

نمودار زیر شاخص اپن اینترست (Open Interest) بیت کوین است که تعداد قراردادهای آتی این ارز دیجیتال را در هر روز نشان می‌دهد. همان‌طور که مشخص است این شاخص صعودی است. آرکین ریسرچ (Arcane Research) در گزارش این هفته خود، رشد قابل‌ملاحظه این شاخص را نشانه‌ای برای درپیش‌بودن حرکت‌های بزرگ قریب‌الوقوع بازار می‌داند.
برای مثال در ژوییه (تیر ماه) سال گذشته پیش از آن‌که یک فشار فروش استقراضی (Short Squeeze) در قیمت رخ دهد، شاخص اپن اینترست افزایش یافته بود. فشار فروش استقراضی (Short Squeeze) زمانی اتفاق می‌افتد که با افزایش ناگهانی قیمت در بازار، معامله‌گران شورت (نزولی) مجبور به خروج از موقعیت‌های معاملاتی خود شوند. برای مثال زمانی که قیمت بیت کوین از محدوده ۳۰,۰۰۰ دلار به حدود ۴۸,۰۰۰ دلار رسید نیز یک فشار فروش استقراضی رخ داده و در آن‌جا نیز شاخص اپن اینترست افزایش یافته بود.

CoinDesk - Unknown

با وجود این‌که روند بازار مشخص نیست، معامله‌گران تمایلی به صعود یا نزول قیمت‌‌ها نشان ندادند. به عنوان مثال، طی چند ماه گذشته کارمزد معاملات آتی (Funding Rate) که صرافی‌ها از آن برای متعادل‌کردن ریسک معاملات استفاده می‌کنند، یا صفر بوده یا منفی.
این بدان معناست که اکثر موقعیت‌ها به‌صورت شورت (فروش) بوده‌اند.

با این حال در شرایط حال حاضر، این نرخ مثل مواقعی که قیمت‌ها بسیار نزولی هستند، خیلی منفی نبوده و از آن طرف مثل شرایطی که قیمت‌ها خیلی صعودی هستند نیز مثبت نبوده و شرایط خنثی داشته است. پس می‌توان نتیجه گرفت که این نوع از معاملات کاهش یافته و شرایط مثل بازارهای صعودی یکی دو سال اخیر نیست.

CoinDesk - Unknown

منبع: ارزدیــجیتال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *